Haberler

Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 yendi

Güncelleme:

Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Ankaragücü, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 yenerek kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet daha aldı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Şenol Can'ın takımı Fatih Karagümrük ile Hikmet Karaman'ın çalıştırdığı Ankaragücü kozlarını paylaştı.

ÜST ÜSTE 2.GALİBİYET

Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede Ankaragücü 1-0'lık skorla kazandı. Başkent ekibine galibiyeti getiren golü 54. dakikada Alper Potuk kaydetti. Sağ kanattan sıfıra inen Saba Lobzhanidze'nin ön direğe çıkarttığı topa Alper Potuk dokundu ve fileleri havalandırdı. Alınan bu sonucun ardından Fatih Karagümrük 41 puanda kalırken, son 5 haftada 3. yenilgisini aldı. Ankaragücü ise 26 puana yükselerek üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 yendi

Ligin bir sonraki haftasında Fatih Karagümrük, Sivasspor deplasmanına gidecek. Ankaragücü sahasında Göztepe'yi konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Alper Potuk Ankaragücü Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title