Haberler

Süper Lig Bana Çok Şey Katacak"

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Vincent Janssen, Süper Lig'in kariyerine çok şey katacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Vincent Janssen, Süper Lig'in kariyerine çok şey katacağını söyledi.

Fenerbahçe dergisine açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayı giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Atacağı gollerle Fenerbahçe'ye katkı yapmak istediğini vurgulayan Janssen, "Burada olduğum için çok mutluyum, çünkü Fenerbahçe büyük bir aile. Herkes birbirine karşı çok iyi ve yardımsever. Sahada iyi sonuçlar almak için her şey mevcut." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de takımlar arasında güzel bir rekabet olduğunu ve ligin bünyesinde çok iyi oyuncuları barındırdığını savunan Janssen, şunları kaydetti:

"Süper Lig'in bana çok şey katacağını düşünüyorum. Evimizde oynadığımız Beşiktaş maçı inanılmazdı, çok güzeldi. Taraftarların oluşturduğu atmosfer tek kelimeyle çılgıncaydı. İlk defa böyle bir tecrübe yaşadım, hayatım boyunca unutmayacağım. Böyle maçlarda bir de kazanıp gol attığınız zaman, kolay kolay unutamazsınız. Galatasaray deplasman maçında da atmosfer iyiydi. Deplasmana gelen taraftarlarımız bir dakika bile susmadılar. Onları duyabiliyorduk. Bize iyi bir maç çıkartmamız için destek verdiler."

Çok iyi çalıştıklarını ve bunun gelişim adına önemli olduğunu anlatan Janssen, "Her gün daha da iyi bir takım oluyoruz ve ne için savaştığımızı daha iyi biliyoruz. Şimdiye kadar aldığımız sonuçlardan memnun değiliz ama kendimize güvenip bunu değiştireceğiz. Kulüp ve taraftarlar için savaşacağız ve sene sonunda bunun karşılığını vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"VAR sistemi olsaydı Galatasaray'ı maçını kazanmış olurduk"

Maçlarda herkesin adil bir yönetim istediğini belirten Vincent Janssen, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin bu konuda önemli olacağını vurgulayarak, "VAR sistemi olsaydı Galatasaray maçını kazanmış olurduk." ifadesini kullandı.

Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında ortaya koyduğu performansla Johan Cruyff Vakfının "Yılın En İyi Genç Oyuncusu" ödülüne layık görülen 23 yaşındaki futbolcu, şunları aktardı:

"O yıl ligdeki en iyi ikinci oyuncuydum. En iyi oyuncunun yaşı benden büyük olduğu için en iyi genç oyuncu ödülünü alabilme ihtimalim olduğunu biliyordum. Gerçekten inanılmaz. Takımca çok iyi bir sezon geçirmiştik. Çok güzel bir yıldı. Johan Cruyff Vakfının tüm dünyadaki genç futbolcuların yararlanabilmesi adına sahaları bulunuyor. Bu ödülü kazandığınızda, kendi adınıza bir Johan Cruyff sahası açabiliyorsunuz. Şu anda ben de bununla uğraşıyorum. Ben büyüdüğüm şehir olan Oss şehrini seçtim. Benim için hayatımdaki en büyük başarılardan biri. Genç futbolcuların Vincent Janssen-Johan Cruyff sahasında futbol oynaması, bunun bir parçası olmak tam anlamıyla muhteşem bir ödül."

Kaynak: AA / Spor

Johan Cruyff Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title