Haberler

Zirve yarışı sürüyor! Fatih Terim'in takımı Olympiakos'u rahat yendi

Güncelleme:

Yunanistan Süper Ligi'nin 21. haftasında Fatih Terim'in takımı Panathinaikos ezeli rakibi Olympiakos'u 2-0 yenerek zirve yarşını sürdürdü.

Yunanistan Süper Ligi'nin 21. haftasında Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos ile Carlos Carvalhal'ın yönetimindeki Olympiakos kozlarını paylaştı.

RAKAT KAZANDILAR

Mücadeleyi 2-0 kazanan Panathinaikos'a 3 puanı getiren golleri 25. dakikada Bernard ve 60. dakikada Alexander Jeremejeff attı.

ZİRVE YARIŞI SÜRÜYOR

Bu sonuçla birlikte Panathinaikos puanını 47'ye yükseltirken, Olympiakos 41 puanda kalarak lider PAOK'un 9 puan gerisine düşmüş oldu.

PUAN DURUMU VE GELECEK HAFTA

Ligin bir sonraki maç haftasında Panathinaikos deplasmanda Panserraikos'a konuk olurken, Olympiakos evinde OFI'yi ağırlayacak. 21. haftanın ardından Yunanistan'da oluşan puan durumunda ilk 4 şöyle sıralandı;

  • 1- PAOK (50)
  • 2- AEK (48)
  • 3- Panathinaikos (47)
  • 4- Olympiakos (41)
Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fatih Terim Yunanistan Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Perwer:

Fatih Terim’in aslında ne mal olduğu yakın tarihteki para meselelerinden öğrendik. Acun Ilıcalının ayak oyunlarıyla adeta buradan kaçarcasına Panathinaikos‘un başına geçen Fatih Terim takımı şampiyon yapsa bile bence bir haber değeri yok ve başarı da sayılmaz. Zaten yunanistan Ligi’nde her sene ya Olympiakos veya Panathinaikos şampiyon oluyor.

17
25
yanıtYanıtla
Mia:

Bizim içinde senin fikrinin bir değeri yok

yanıt6
yanıt3
Mister Delpiero:

ALLAH KERİM, FATİH TERİM

19
18
yanıtYanıtla
Anonim:

Tamam

yanıt2
yanıt6
Mahmut Kaya:

FATİH TERİM FARKI

19
13
yanıtYanıtla
Turan Kar:

9 da kapanir 10 da

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title