Haberler

    Yeni Malatyaspor'da Yalçın Ayhan Kadro Dışı Bırakıldı

    Güncelleme:

    Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, disiplinsiz hareketleri nedeniyle gündemde olan Yalçın Ayhan'ı süresiz kadro dışı bıraktı.

    Yeni Malatyaspor'da Yalçın Ayhan disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Yönetim bu kararı Beşiktaş ile 0-0 biten karşılaşma sonrasında aldı...

    Kulübün takım kaptanlığını da yapan 34 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde kulüp personeli ile yaşadığı kavga sonrası gündeme gelmişti.

    Bu sezon Yeni Malatyaspor ile 13 maça çıkan Yalçın Ayhan 1 gol atma başarısını göstermişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Yalçın Ayhan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    POMPACI:

    34 YAŞINDASIN NEYİN ARTİSLİĞİNİ YAPIYON FUTBOLU BIRAKSAN NE İŞ YAPACAN.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    bayram arslan:

    Ben orduluyum yalçın ordudada oynadı,kendisi adam gibi adamdır ,Yalçınhhaksızlığa gelemez ,yanlış yapan dersini alır,sahada formasının hakkını fazlasıyla verir,bence Beşiktaşlı dur onu kadro dışı birakan

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Yönetim Gençlerbirliği pirimini vermemiş. yalçın Ayhan kaptan olduğu için bu durumu arkadaşlarının adına protesto etmiş. Üstelik yerli oyuncular bugün antremana katılmamışlar. . Yargısız infaz yapmayın. Yönetimin söz veripte durmama gibi bir sıkıntısı var herhalde.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Can DEP:

    Zaten bu arkadasin karekter sorunu olduğu bilinmektedir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title