Haberler

Yaptıklarını unutmadılar! Hatay halkından Volkan Demirel'e alkışlı karşılama

Güncelleme:

Hatay'daki anma törenine katılan iktidar ve muhalefet temsilcisi siyasetçilerin birçoğu protesto edilirken Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel alkışlarla karşılandı. Deprem günü ağlayarak yaptığı paylaşımlarla Hatay'daki yıkımı tüm Türkiye'ye duyuran ve bu sezon Hatayspor'u bırakmayarak kulübü ayakta tutan Demirel'e bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 1. yılında Hatay'da düzenlenen anma töreninde iktidar ve muhalefet parti temsilcileri protesto edilip yuhalanırken Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel alkışlarla karşılandı.

DEPREMDE YAPTIKLARINI UNUTMADILAR

Demirel'in deprem günü ağlayarak yaptığı paylaşımlarla Hatay'daki yıkımı tüm Türkiye'ye duyurmasına ve bu sezon Hatayspor'u bırakmayarak kulübü ayakta tutmasına bölge halkı kayıtsız kalmadı. Hataylılar, Demirel'i alkışlarla karşıladı.

SİYASİLER PROTESTO EDİLDİ

Öte yandan Hatay'daki anma törenine katılan iktidar ve muhalefet temsilcisi siyasetçilerin birçoğu protesto edilirken Demirel'in alkışlarla karşılanması ise dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Hatayspor Türkiye Deprem Hatay Yerel Yaşam Politika Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

Doğan Kemer:

İşte ülkemi şehrin seven zor günde birakmayan Atatürkçü aslan

271
163
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

önce keşke Türkçe yazmayı, kendini ifade etmeyi öğrensen sonra da bölücülük yapmayı bıraksan... olum bu olayda bile meseleyi nereye bağladın laaa... atatrükçülükle volkanla, hatayla, depremle ilgili bir cümle kur dendi de onun için mi yazdın

yanıt126
yanıt193
Osman Tokgonul:

haksız mıyım rumuzlu arkadaş , keşke sen de Atatürk'ü , Volkan'ı , Hatay'ı Düzgün yazabilseydin , ukala ( Kendini beğenmiş ) seniiii... Ne imiş , arkadaş deprem zedeymiş . Ne o , bir çuval fazla kömür mü aldın , yoksa kolide makarna adeti fazla mı çıktı ?

yanıt115
yanıt70
Süleyman Emre Akçay:

GÜNAHIM KADAR SEVMEZDİM AMA DURUŞUN, İNSANLARA SAHİP ÇIKIŞIN SONRASINDA ÇOK GÜZEL BİR İNSAN OLDUĞUNU GÖRDÜM, MEMLEKETİN SENİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACI VAR ALLAH SAYINIZI ARTTIRSIN

206
17
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Volkan Demirel yanında Gökhan Zan'ı unutmayın. Vatandaşı için çırpınanları da

167
50
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

gökhan zan boş adamın teki

yanıt5
yanıt2
hele deli:

iktidar yuhalanmadı. CHP lileri yuhaladılar. hatayı o hale getiren adamı yine aday gösterince bu kadar da koyun yerine koymayın milleti. Tamam chp seçmeni hizmete oy vermez de bu kadar da değil ama.

90
118
yanıtYanıtla
barış kadir:

Fhrttin koca yuhalandi. İmar izninide ilçe belediyeleri verir. Klasik akmee sin

yanıt85
yanıt41
Oğuzsoyu:

barış kadir, yardım tırlarını uyağmalatmak da CHP li büyükşehirin işi heralde

yanıt45
yanıt23
Sezgin Avcı:

İnşallah bundan sonra hak edene hak ettiğini verir bu halk

139
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title