Haberler

Yalova'da Briç Heyecanı

Yalova'da ilk kez kırmızı master pointli olarak düzenlenen Yalova Açık İkili Briç Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu.

Yalova'da ilk kez kırmızı master pointli olarak düzenlenen Yalova Açık İkili Briç Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu.

Yalova Belediyesi ve Sun Express'in sponsorluğunda Briç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen briç turnuvasında 160 briç sever mücadele etti. Uygulama Oteli'nde 2 gün boyunca süren turnuvada dereceye giren sporculara kupa verilirken, altın hediye edildi. Yalova'nın yanı sıra İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerinden de iştirak oldu.

Final gününde yapılan müsabakalar sonrasında genel sıralamada Bergün Meriç Bingül-Hakan Cimşit çifti birinci, Zeki Taşpınar-Etkin Özgan ikinci, Kamil Yılmaz ve Ertuğrul Şengün çifti ise üçüncü olarak tamamladı.

Yalova çapında yapılan sıralamada Orhan Dutlu- Hasan Hüseyin Çetin birinci, Ekrem Can- Cengiz Ceylan ikinci, Ünal Tunalı- Haluk Çakmak ise üçüncü oldu. Senyor kategorisinde ise şampiyonluğa Şükrü Topaloğlu- Rasih Konca çifti ulaştı. Karışık çiftlerde ise İlknur Meriç- Hamit Görkem şampiyonluk kupasını kaldıran çift oldu. Gençler kategorisini ise Taylan Yarlıgan-Başak İkizkaya çifti şampiyonluk sevinci yaşadı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalova Meriç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title