Haberler

West Ham United Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Gary Medel İddialarıyla İlgili Konuştu

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın hocası Menuel Pellegrini, Beşiktaş'ın Şilili oyuncusu Gary Medel ile ilgili gelen soruya, "Şu anda bu soruya cevap veremem." dedi.

Son günlerde ismi sıklıkla West Ham'la anılan Gary Medel hakkında Beşiktaş yönetimi satmama kararı alırken, Manuel Pellegrini kendisine yöneltilen soruyu cevapaldı. West Ham Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, "Gary Medel-West Ham iddiaları doğru mu?" şeklinde yöneltilen soruya "Gündemimizde oyuncular var. Bizimle ismi geçen birçok oyuncu da var ama şu anda bu konuya cevap veremem." ifadelerini kullandı.

West Ham United Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Gary Medel İddialarıyla İlgili Konuştu

BU SEZON BEŞİKTAŞ FORMASIYLA 25 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş forması ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı orta saha oyuncusu Gary Medel bu sezon Beşiktaş forması ile Spor Toto Süper Lig'de 25 karşılaşmada 2,124 dakika süre alırken gol yada asist üretemedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yıldız oyuncuyu lig ve Avrupa kupası maçlarında bu sezon genellikle stoper mevkinde görevlendiriyor.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manuel Pellegrini Gary Medel Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Pellegriniyi Düşünen Adam:

Allahtan İddialarla İlgili Konuşmuş. ''Cevap Veremem''

4
0
yanıtYanıtla
GARİBAN:

Suruyeliler bizim kardeşlerimiz Onları ölüme itemeyiz ..İnşallah herşey düzelir de göndeririz ONLARI

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title