Haberler

Welinton, Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun'u çıldırttı: Fişi duruyordur inşallah

Güncelleme:

PAOK karşısında gösterdiği kötü performans ile taraftarın tepkisini çeken yeni transfer Welinton için Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun, "Fişi duruyordur inşallah" yorumunda bulundu.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında PAOK'a 3-1 yenilen Beşiktaş'ın, Devler Ligi rüyasını başlamadan sona ererken yeni transfer Welinton'un performansı tartışma konusu oldu.

Brezilyalı savuna oyuncusunun performası taraftara adeta saç baş yoldururken Twitterda "Welinton, bu takımın oyuncusu olamaz" şeklinde yorumlar yapıldı. Sosyal medyada en dikkat çeken yorum ise Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun'dan geldi. Cansun, Welinton ile ilgili resmi Twitter hesabından "Fişi duruyordur inşallah" yorumunda bulundu.

Welinton, Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun'u çıldırttı: Fişi duruyordur inşallah

PENALTIYA SEBEP OLDU

PAOK karşısında beklenilen performansı gösteremeyen Brezilyalı futbolcu, penaltıya sebebiyet vermişti. Kullanılan penaltıda kaleci Ersin, gole izin vermemişti.

Welinton, Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun'u çıldırttı: Fişi duruyordur inşallahAli Cansun

BEŞİKTAŞ İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Ali Cansun, 2001-2004 yılları arasında kadrosunda bulunduğu siyah beyaz kulüpte 2002-2003 sezonunda lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Cansun Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (18)

Futbol insanımızı ezikliyor:

Allah aşkına şu kulübü kapatın biz de bu eziyetten kurtulalım

9
2
yanıtYanıtla
AFYONLU:

5 PARA ETMEZ FUTBOLCU KURAN ÇARPSIN 5TL ETMEZ

9
1
yanıtYanıtla
BJK:

Topçulara sallamamak lazım hazırlık maçı yapmadan bir birini tanımadan maça çıktılar burada hatayı önce yönetime sonra hocaya soracaksın

4
5
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Bjk tarihinin en dandik kadrolarından

8
0
yanıtYanıtla
Erhan aydın:

Bunlarin hepsi ahmet nur cebinin hatasi neye bakarak transfer ediyoorlar

6
1
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

gs elinde topçuyu aldık diye havalara giriydiniz aldınız topcuyu

5
2
yanıtYanıtla
007:

SIKI TUTUNUN BATIYORUZ !

6
0
yanıtYanıtla
vezır:

espırı guzel ama:))

5
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

BU MAÇTA SERGENDEDE SUÇ VAR, OYNAT GENÇLERDEN EN AZINDAN KOŞAR, STOPER AĞIR, BEKLERDE SORUN, ORTA SAHA YARATICI FUTBOLCU YOK, NECİP BİTİK GÖNDER ANADOLU KÜLÜPLERİNE AL BİR GENÇ OYNAT, LENS, DÜZ FUTBOLCU. NECİP, LENS, VİDA VELİNTON İYİ STOPER DEĞİL, SAĞ AÇIK İŞ YOK, ATİBADAN YEDEK OLUR, AMA ARTIK TAKIMDA BANKO OYNAYACAK FUTBOLCU DEĞİL, BOYT YARATICI DEĞİL, SAĞ AÇIK VE SOK AÇIK GOLE KATKILARI YOK, ORTA SAĞ YARATICI DEĞİL, BU TAKIMLA BİRŞEY OLMAZ

5
0
yanıtYanıtla
......:

sen geldinde bjk ne verdin. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title