Haberler

Urla, Wındsurf ve Kıteboard'un Yeni Adresi

Pegasus Türkiye Windsurf ve Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi’nde şampiyonlar dün yapılan yarışların ardından belli oldu.

Pegasus Türkiye Windsurf ve Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi'nde şampiyonlar dün yapılan yarışların ardından belli oldu.

Toplam 116 sporcunun mücadele ettiği her iki ligde dördüncü ayak final yarışları Urla'daki Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi'nde gerçekleştirildi.

Şampiyonanın ödül törenine Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları, Urla Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Belgin Hoşsu, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi Başkanı Hakan Yenigün, Göztepe Spor Kulübü'nün eski ve yeni yöneticileri ve Pegasus Hava Yolları Yöneticisi Diğdem Cengiz Gürsel katıldı.

Windsurf kategorisinde erkeklerde eski Dünya Şampiyonu Bora Kozanoğlu, bayanlarda Lena Aylin Erdil, mastırlarda Özfer Uralp, genç erkeklerde Kaan Kayın, genç bayanlarda Zeynep Dıbırdık sezonu şampiyon olarak tamamladı.

"URLA'DA BU TÜR ORGANİZASYONLARIN YAPILMASI BİZİ GURURLANDIRIYOR"

Kiteboard kategorisinde yapılan yarışlar sonunda ise erkeklerde Salih Alexander Çakır, bayanlarda Merve Ceylan ilk sırada yer aldı.

Dereceye girenlerden Kiteboard Bayanlar Kategorisinde tek ödül kazanan Merve Ceylan'a ödülünü veren Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, "Urla'da bu tür organizasyonların yapılması bizi hem gururlandırıyor hem de keyiflendiriyor. Urla Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Seneye daha da büyük organizasyonlarda buluşmayı diliyorum" diye konuştu.

Pegasus Türkiye Windsurf Ligi'nde ödül alanlar şu şekilde oluştu:

Bayanlar

1. Lena Aylin Erdil - Ferdi

2. Fulya Ünlü - Active Windsurf Kulübü

3. Ceren Yaman - Ferdi

Erkekler

1. Bora Kozanoğlu - Çeşme Yelken Kulübü

2. Enes Yılmazer - Arkas Spor Kulübü Yelken Şubesi

3. Erkan Morgan - Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sibel Uyar Türkiye Pegasus Urla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title