Haberler
Güncelleme:

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un Düzce depreminden sonra verdiği tavsiyeye tepkiler çığ gibi

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Düzce'de meydana gelen ve birçok vatandaşımızın yaralandığı depremle ilgili paylaşımda bulundu. Kendi tecrübesinden yola çıkan Demirkol paylaşımında, "Evinizde bel seviyesinin üzerinde hiçbir şey olmasın. Hele yatak odasında gardırop..." ifadesini kullandı. Demirkol'un bu tavsiyesi sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekerken, "Uzman olmadığınız konularda bilgi vermeyin." şeklinde eleştiriler yapıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

SADECE OKUR ARADA YAZAR:

aslında baktığın zaman adam mantıklı birşey söylüyor. Memlekette eleştirmek parayla olsa bizim milletimiz premium paket satın alır yine eleştirir..

201
13
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Zeka seviyesi parlak olmayan bir toplumuz verilen mesajı anlamıyor olmamız normal. Mehmet Demirkol'u hiç sevmem ama mesaj yüzde yüz değil yüzde 1500 doğru.

178
8
yanıtYanıtla
HATİCE TANYILDIZ:

kötü bir şey dememiş ki ne olmuş yani doğru söylüyor.... japonların evlerine bakın boş ev gibi evleri..

164
8
yanıtYanıtla
ismail bey :

Japonların evi sağlam, bizim duvarlar çökünce, gardırop yatak arasında yaşam alanı kalır belki diye konuluyor..

yanıt0
yanıt0
ERKAN :

mutfağa mı koysak

8
44
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Benim gar var yıkılsa baş ucu komidine denk geliyor arada boşluk oluşuyor orda da bana bisey olmaz sanirim.

8
12
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Cahil topluma bir şey anlatılmaz.

13
5
yanıtYanıtla
uCube :

Eviniz de, bel seviyesinin üstünde hiçbir şey olması demesi yalnız. Önerisi evet bir nevi doğru ama cümlesi yanlış. Evinizdeki bel üstü dolaplarınızı sabitleyin demesi daha mantıklı olurdu. Elbise dolapları sabitlenmeli. ;))

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

adamda her konuda cıkıp ders vermeye calısıyor,gecende arda kardeslere dıyor gıdın baska ulkede yapın hakemlıgı,kendısınemı dusuyor ınsanların hayatı..bu ınsanlar dıyormu ona gıt baska kanalda veya ulkede yorum yap dıye..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title