Haberler

Vincenzo Montella Semih Kılıçsoy tartışmalarına son noktayı koydu

Güncelleme:

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna eklendi. Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesi ise büyük olay oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, "Sadece şunu söylemek istiyorum, genç futbolcularımızı çok fazla strese sokmadığımız bir ortam hazırlamalıyız. Onlar bizim futbolcularımız. Bütün kararlarımı taktiksel veriyorum, formaların rengine göre karar vermiyorum" dedi.

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi. Kılıçsoy'un neden Ümit Milli Takım'a gönderildiği ise büyük tartışma yaratt. Konuyla ilgili Vincenzo Montella'dan da bir açıklama geldi.

"SEMİH KILIÇSOY NEDEN ÜMİT MİLLİ TAKIM'A GİTTİ?"

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan ile oynayacağımız hazırlık karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada, Semih Kılıçsoy'un neden Ümit Milli Takım'a gittiğine de yanıt verdi.

Vincenzo Montella Semih Kılıçsoy tartışmalarına son noktayı koydu

"KARARLARI KENDİM VERİYORUM"

"Bütün kararlarımı taktiksel veriyorum, formaların rengine göre karar vermiyorum" diyen Montella, "Semih bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu ama bir yılı tamamlamamış bir oyuncu. Ümit Milli Takım da bizim takımımız, başkasının değil. Çok önemli bir maç oynayacaklar. Çocukları çağırdığımızda çok mutlulardı. Tarihte ilk kez EURO elemelerini 1. sırada tamamladıysak bu çocukların sayesinde oldu bu. Sadece şunu söylemek istiyorum, genç futbolcularımızı çok fazla strese sokmadığımız bir ortam hazırlamalıyız. Onlar bizim futbolcularımız. Beşiktaş taraftarı çok rahat olmalı, ellerinde pırıl pırıl bir oyuncu var. Ben formaların rengine göre karar vermiyorum, içleri rahat olsun. Kararları kendim veriyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincenzo Montella Milli Takım Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

twitch:

Sende diğer hocalar gibi başkalarının (egoistlerin) kararlarıyla hareket ediyorsun. Unutma ki ilk kapı dışarı edilecek olan yine sensin

41
68
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

ne alaka sen futbolu değil voleybolu takip et bence futboldan anlamayanların yeri yok burda

yanıt18
yanıt16
Awesome:

Mustafa Kaya sen futboldan çok mu anlıyorsun ? Şuan çağırılan oyuncuların hangisinde kötü, formsuz, yada isteksiz. BU şekilde oyuncu kazanırsın. Sen gencecik çoğuğu çağır sonra çıkart. Burda takımcılık yapmaya gerek yok.

yanıt9
yanıt7
Beşiktaşlı:

Memlekette ilk ve en çok ezilen halk olduğu gibi, halkın takımı Beşiktaş’ta en çok ezilen futbol takımı malesef

37
52
yanıtYanıtla
Doğa Sosyal:

bu çok komik olmuş çünkü Semih eldeki en etkili oyuncu diğerlerine bakınca tamamından fazla skor katkısı var hemde beş para etmez bir oyuncu topluluğu ile beraber oynuyor

38
27
yanıtYanıtla
Kartal Q7:

Bizde yedik bırak bu ayakları büyükekişinin emriyle çocuğu alt takıma gönderdiniz madem böyleydi neden çağırdın antremanlara ve kadroda yer verdin sonra bi anda caydın yazıklar olsun sana

27
15
yanıtYanıtla
rizeli:

unutmayın ki bi hazırlık maçı ölüm kalım maçı değil

14
12
yanıtYanıtla
slim shady:

Bir yılı tamamlamakla ne alakası var. Futbolcu bu, performansı iyiyse alırsın oynatırsın. Sonuçta finallerde her iyi oyuncuya ihtiyacın olacak. O bölgede zaten çok eksiğiz. BÜYÜKEKŞİ ülke futbolundaki en büyük çıban! Benim sözüm geçiyor ayaklarını bırak!

18
3
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Çok abartıyorsunuz daha ne oynadı ki bu çocuk.Böyle yaparsanız yarın kaybolup gidecek.Montella iyi ve akıllı biri.Herşeyide TFF başkanı yapıyor diye algı yapmayı bırakın.

6
8
yanıtYanıtla
Awesome:

Dostum öncelikle bu bir hazırlık maçı. İkincisi bahsi geçen kişi süper ligte ilk 11 başlayan ve skora katkısı olan bir oyuncu. Şuan eledki çoğu oyuncudan da iyi . 1 senesi dolmamış diyerek Ümit milliye göndermek saçmalık. Genç oyuncuların bazıları 1 senesi dolmadan oynamadı mı ? O Oynayanların da bu kadar formu iyi değildi. Biraz daha geniş açıdan bakmak lazım. Montella oynatmayacağı oyuncunun ismini mi veriyor TFF ye; yada çağırdığı oyuncuyu vazgeçtim diyerek kadrodan mı çıkartıyor.

yanıt3
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title