Haberler

Ukraynalı menajer Vadim Shabliy: Mircea Lucescu'ya Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklifler var

Güncelleme:

Yeni sezonda futbol aklını Mircea Lucescu'ya emanet etmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ukraynalı menajer Vadim Shabliy, iki ezeli kulübün de Ruman teknik adama teklif yaptığını doğruladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, 2020-21 sezonu için çalışmalarına başladı. İstanbul'un iki köklü kulübü, 74 yaşındaki Mircea Lucescu'ya 'futbol aklı'nı emanet etmek isterken, konu ile ilgili Ukrayna'dan önemli bir açıklama geldi.

Menajer Vadim Shabliy, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Onunla dün konuştum. Lucescu, Bükreş'te karantina altındaydı. Onunla ilgili söyleyebileceğim ilk şey her şeyin yolunda olduğu. Ayrıca, çalışmak istiyor. İşsiz kalmaya alışkın olmayan ve çalışkan bir adam. Tüm futbolcular için de endişeleniyor.

Ona teklifler var. Santos, Fenerbahçe ve Beşiktaş istiyor. Ayrıca, Lucescu Portekizce'yi mükemmel konuşuyor, geleceği hakkında bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bence yazın iyi bir kulüpte göreve başlayacak."

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Fenerbahçe Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Firat:

Bu adamsan ne var ki pesinden kosuyoruz. Hayret ya

2
1
yanıtYanıtla
udi:

dünyadaki sayılı teknik antrönerlerden sayın LUCESCU bu ülkeninin futbolunu uluslararası arenada yükseltecek. yeteneklerini yerli bir kulüpte devam ettirmeni sabırsızlıkla bekliyorum. . Senol hoca ve sen artı katkı verebilecek birikimdesiniz. .

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title