Haberler

Ukrayna'nın Efsane Kalecisi Shovkovskiy'ye Eski Kaynanası Silahlı Saldırıda Bulundu

Güncelleme:

Kariyerinde 92 kez Ukrayna Milli Takımı formasını giyen efsane kaleci Oleksandr Shovkovskiy, eski kaynanası tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Ukrayna futbolunun unutulmaz isimlerinden eski milli kaleci Oleksandr Shovkovskiy, ilginç bir olay ile gündeme geldi. Shovkovskiy, kişisel Facebook sayfasından bir video paylaşırken 2015'te ayrıldığı eşi Olga Alenova'nın annesi Lyubov Pavlovna tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Videoda Shovkovskiy, bir evin kapısını çalıyor ve kendisine balkondan cevap veren kadın Shovkovskiy ve olayı kaydeden şahsa önce taş atıyor.

İLK ÖNCE TAŞ ATTI SONRA SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Videoda daha sonra balkona çıktığı odaya geri dönen kadın bu kez bir çeşit silahla yeniden ortaya çıkıyor ve Shovkovskiy'ye bağırdıktan sonra silahla üç el ateş ediyor. Ağır adımlarla evin bahçesini terk eden Shovkovskiy, yaptığı açıklamada kızını almak için eve gittiğini ve böyle bir saldırıya uğradığını ifade etti. Oleksandr Shovkovskiy 92 kez Ukrayna Milli Takımı formasını ve 426 kez de Dinamo Kiev'in formasını terletmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Facebook Ukrayna Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (2)

cosmos:

selin sen yakışıklı istiyon bir çok bayan öyle istiyor normal erkeklerle kim evlenecek söylermisin onların canı yok mu

2
0
yanıtYanıtla
Bursali:

Selin Erkekler her kadinla evlenmez, hele senin gibi kolaysa eğlenir ve birakir

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title