Haberler

Ukrayna'dan kaçıp, Türkiye'ye geliyor! Süper Lig devi yeni golcüsünü buldu

Güncelleme:

Beşiktaş yeni golcüsünü Ukrayna'da buldu. Sezon sonunda Batshuayi'yle yolları ayıracak olan siyah-beyazlılar, Dnipro formasıyla bu sezon 17 maçta 14 gol ve 5 asist yapan Artem Dovbyk'a kancayı taktı. Yıldız golcünün, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Bu sezon golcüden yana yüzü gülmeyen Beşiktaş, yeni sezon planlarını şimdiden yapmaya başladı. Siyah-beyazlılar, Ukrayna'da fırtınalar estiren Artem Dovbyk'ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.

DNIPRO İLE TEMAS SAĞLANDI

Akşam'ın haberine göre, Ukrayna Ligi'nde Dnipro formasıyla bu sezon çıktığı 17 maçta 14 gol 5 asistlik bir performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan Dovbyk için Beşiktaş'ın oyuncunun kulübü Dnipro ile temas sağladığı öğrenildi. Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş sebebiyle Dovbyk'in kariyeri için transfere sıcak baktığı kaydedildi.

"TÜRKİYE'DE İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR"

Ukraynalı milli oyuncunun menajeri geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Türkiye'de iyi ilişkilerimiz var. Yazın Trabzonspor'un teklifi vardı. Beşiktaş , Galatasaray ve Fenerbahçe onu izledi. Avrupa'nın da 5 büyük liginden bazı takımlar Dovbyk'le ilgileniyor." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Beşiktaş Ukrayna Donbas Rusya Kiev Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Kaan Korkmaz:

Tabi tabi eminim öyledir piyasayı kizistirmak fiyat yükseltmek için kırk takla atıyor. Sagolsun bizim sazanlarda balıklama atlıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title