Haberler

Tuvana Türkay, İhanete Uğradığı İçin Ayrıldığı Futbolcu Sevgilisi Alper Potuk'la Barıştı

Güncelleme:

Oyuncu Tuvana Türkay, ihanete uğradığı için ayrıldığı Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la arasındaki buzları eritti. Türkay, bir süredir küs olduğu sevgilisi Alper Potuk'la barıştı.

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Alper Potuk'la ilişkisine Nisan ayında son noktayı koymuştu. Tam ayrıldılar derken Tuvana Türkay'ın ınstagramdaki paylaşımı kafaları karıştırdı. Türkay'ın önceki gün Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştığı bir fotoğraf, "Tuvana, yelkenleri suya indirdi" dedirtti.

DOĞUM GÜNÜ FOTOĞRAFI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

3 Ekim'de 28 yaşına basan Türkay, evden pastalı bir fotoğrafını yayınladı. Arkadaki ayna ise gerçeği ortaya çıkardı. Aynada Alper Potuk'un göründüğünü fark eden güzel oyuncu, bu fotoğrafı anında sildi.

Tuvana Türkay, Küs Aldığı Futbolcu Sevgilisi Alper Potuk'la Barıştı

EVLENMEK ŞARTIYLA BARIŞTI

Aynı kareyi beş dakika sonra yeniden paylaşan Tuvana Türkay, bu kez aynada Potuk'un göründüğü bölüme 'kalp' emojisi koyarak ilişkisini kamufle etmeye çalıştı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yıldızla barıştığına dair çıkan haberleri yalanlayan güzel oyuncu, önceki akşamki paylaşımıyla da sosyal medyadan kendi kendini ele vermiş oldu. Bu arada Tuvana Türkay'ın Potuk'la yeniden barışmayı "evlilik şartıyla" kabul ettiği de konuşulanlar arasında.

Tuvana Türkay, Küs Aldığı Futbolcu Sevgilisi Alper Potuk'la Barıştı

Tuvana Türkay, Küs Aldığı Futbolcu Sevgilisi Alper Potuk'la Barıştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuvana Türkay Alper Potuk Instagram Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

beşikt''aşk:

Türkay burnunu yaptırmadan önceki haliyle top toplayıcı dahi bulamazdı. . . hayat işte

12
1
yanıtYanıtla
HAYMANALI:

KARDEŞİM BU YORUMUJN BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜ ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN:))

yanıt0
yanıt0
delidana:

aslında ikiside orjinal suratları ile çok çirkin tipler ikisi de takma burun takma ağız diş çene yapısı ile tam bir birine layık

7
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

YALNIZ ERKEĞİN CANI ÇEKTİĞİNDE İLK ARAYACAĞI KİŞİ SON SEVGİLİSİDİR. KIZLARIMIZ İSTER İNANSIN, İSTERSE İNANMASIN. BU HABERLE ALAKALI YANILMAYI İSTERMİYİM?EVET!TERK EDİLMİŞLİK DUYGUSUNUN ZARARINI ERKEKLERDEN DAHA ÇOK KADINLARIMIZ ÇEKİYOR. SİZCE DE HAKSIZLIK GİBİ DURMUYOR MU?BİZ ERKEKLERİN MAALESEF GENETİK BÖYLE BİR SORUNUMUZ VAR.

7
1
yanıtYanıtla
...:

Para nelere kadirsin

6
2
yanıtYanıtla
sıktı ama edebiyatınız:

sıktınız ama her haberin altına para garibanlık edebiyatı yapmaktan. ne yapsın millet yani sen açsan herkes ölsün mü. tuvana gidip köyünde seni bulup senle mi evlensin

yanıt1
yanıt3
GERÇEK:

Para için milletin birbiriyle birlikte olması zoruna gitmiyorda insanların bunu ifade etmesimi zoruna gitti

yanıt2
yanıt0
zeki çevik ve ahlaklı...:

magazin malzemesi olmaktan futbolcu olmaya fırsatı kalmadı. beş kuruş etmeyen adamlara milyon dolarları verirsen olacağı bu. bu adamın 1 senede kazandığı para 35 yaşında asgari ücretli 16 kişinin 65 yaşına kadar çalışıp alacağı paraya eşdeğer. artık gerisini siz düşünün. . .

6
1
yanıtYanıtla
AyNur:

Alperi ve ivanayı imana davet ediyorum.

6
1
yanıtYanıtla
ahmet:

işte fenerbahçedeki durum adamın top oynayamama sebebi :)

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title