Haberler

Süper Kupa maçının bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin, iki kulübün ortak kararıyla 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlara bağışlanacağını duyurdu.

TFF, Galatasaray- Fenerbahçe Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin iki kulübün ortak kararıyla depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

BİLETLER DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

TFF'den yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlarımız yararına bağışlanacaktır" ifadeleri yer aldı.

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Süper Kupa finali, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak. Mücadele saat 21.30'da başlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Türkiye Futbol Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Perwer:

Zamanında şu Atatürk’ü futbola alet etmeyip maçınızı oynasaydınız ve bu maçtan kazanılan geliri depremzedelere bağışla saydınız çok daha iyi olurdu.

3
12
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Depremzedelere giden para görmedik henüz, TV'lerde bağış reklamları yaptınız sonuç bir çivi bile çakılmadı. Paraları sizinkilere sor. Atatürk'ü karıştırmayın boşa.

yanıt6
yanıt1
Bükücü:

Helal olsun size! Çok güzel bir karar

9
4
yanıtYanıtla
Sedat Nergis:

bize para geldigi yok uardom hic almadim yinede allah devletimize zeval vermesin

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet Hasan:

“ Uzatma, yapıştır” Oynansa bari. Ne kupaymış be.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title