Haberler

"Türk futbolundan utanç duyuyorum" diyen Göztepe'nin hocası hemen çark etti

Güncelleme:

Galatasaray'a 3-2 kaybeden Göztepe'nin hocası Nestor El Maestro, maçın ardından zehir zemberek sözler savurdu. Maestro'nun ifadelerinin tercüman tarafından hafifletildiği yazıldı. Maestro'nun, "Türk futbolu adına utanıyorum. Bu ligin bir parçası olmaktan utanıyorum" ifadelerini kullandıktan sonra basın toplantısında "Duygusal yaklaşmış olabilirim" dedi.

Spor Toto Süper 26. haftasında sahasında Galatasaray'a 3-2 kaybeden Göztepe'de sinirler gerildi. Göztepe'nin hocası maçın ardından hiç unutulmayacak sözlere imza attı.

"BU TAKIMA HOCA OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM"

Teknik Direktör Nestor El Maestro, "Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Bu takımın hocası olmaktan gurur duyuyorum; ancak bugün Türk futbolu adına utanç duydum. Bu ligin bir parçası olmaktan utanıyorum" diye konuştu.

"DUYGUSAL KONUŞMUŞ OLABİLİRİM"

Maestro basın toplantısında yayıncı kurulşa verdiği demeçle ilgili ise "Dört penaltı kararı vardı maçta. Bunlarla ilgili karar vermek benim işim değil ama bizim penaltılarımız çok net. Oyuncuların ellerinin vücutlarından 2 metre açıkta olduğu ve ellerine çarparak oluşan penaltı pozisyonu var. Onların penaltılarını isterseniz siz değerlendirin. Belki maç sonrası duygusal tepkiler vermiş olabilirim. Farklı düşünceleri olan insanlardan da özür dileyebilirim, onların kararlarına da saygı duyarım ama benim için böyle bir şeyi kabul etmek gerçekten çok zor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (3)

Murat ÖREN:

Gomis'in kaleye gönderdiği kola çarpan pozisyon penaltıydı. Göztepeli oyuncular maçı çirkeflikle almaya kalktılar. Agresif oynadılar hakemle uğraştılar. Sonuçta Galatasaray iyi oynamasa da haklı bir galibiyet aldı.

9
7
yanıtYanıtla
Demir Demir:

boş konuşuş . pozisyonların hangisi penaltı değil? bir de penaltıyı vermedi hakem. lehlerine de 2 penaltı gayet rahat verildi. boş boş konuşuyor

7
7
yanıtYanıtla
Sedat Hakan Doyanç:

utanç duyuyorsan ülkene dön kapı orda

9
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title