Haberler

"Türk futbol tarihinin en iyisi" diyen Rıdvan Dilmen Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı

Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbiyi değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların oyununu öve öve bitiremeyen Dilmen, "Galatasaray, Türk futbol tarihinin 1-0'ı en iyi oynayan takımı, Hatta belki de Avrupa bile dahil 1-0'ı en iyi oynayan takımdır" dedi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam Galatasaray'ın Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendiği derbiyi değerlendirdi.

"SANTOS KORKAKLIK ARASINDA GİTMİŞ GELMİŞ"

İlk olarak Portekizli teknik adam Fernando Santos'un kadro tercihine değinen Dilmen, "Santos saygı duymakla korkaklık arasında gitmiş gelmiş. Okan Buruk kadroyu görünce en azından 0-0'ı cebime koydum demiştir" ifadelerini kullandı.

"1-0'I EN İYİ OYNAYAN TAKIMDIR"

Galatasaray'ın 1-0'ı oynama becerisine de değinen ünlü yorumcu, "Galatasaray, Türk futbol tarihinin 1-0'ı en iyi oynayan takımı, Hatta belki de Avrupa bile dahil 1-0'ı en iyi oynayan takımıdır. 9 dakika değil 29 dakika uzat, bitirirler maçı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Beşiktaş Futbol Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

pusatalfa:

Oyunu GS yönetiyor BJK sadece izliyor ve rolüne göremi oynuyor diyorsun Rıdvan DİLMEN fakat FB liler bunu kabül etmiyor BJK yi savunduğundan değil sadece Şampiyonluk elden gidiyor sahada hiç bir şey yapamayan FB masada veya arka planda ki işlerle hedefe ulaşmayı umuyor maalesef.

38
12
yanıtYanıtla
Netherill:

beşiktaşlı yöneticilerden para dilenen bir spor yorumcusunu dikkate almayın. :D Bu ülkede neler olup bittiğini herkes biliyor.

yanıt6
yanıt6
AYHAN BAYRAK:

Vay yalakaaaa

7
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title