Haberler

Türk futbol tarihine geçebilir! Prens Selman, Süper Lig'in yıldızı için gözünü kararttı

Güncelleme:

Prens Selman'ın sahibi olduğu İngiliz ekibi Newcastle United, Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır için teklif yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon satın aldıkları Newcastle United'a seviye atlatmak isteyen Selman, Milli kaleci için kesenin ağzını açacak.

İngiliz ekibi Newcastle United, geçtiğimiz sezon da kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı milli kaleci Uğurcan Çakır için servet ödemeye hazırlanıyor.

TAKIMA SEVİYE ATLATMAK İSTİYOR

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Premier Lig'de gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Futbola olan ilgisi ile bilinen Arap milyarderin özel olarak görevlendirdiği bir ekibin transferlere servet harcayacağı öğrenildi. İlk etapta tesisleri yenileme kararı alan Selman, geçen sezon satın aldıkları Newcastle United'a seviye atlatmak istiyor.

BÜYÜK PARALAR HARCADI

Yeni sezon öncesi transfere büyük bütçe ayıran İngiliz ekibi Real Sociedad'dan golcü ismi Alexander Isak'ı 70 milyon Euro bedelle kadrosuna katmıştı. Transfer bütçesinin büyük bir bölümünü Isak'a ayıran Newcastle United, toplamda 136 milyon Euro harcadı.

Türk futbol tarihine geçebilir! Prens Selman, Süper Lig'in yıldızı için gözünü kararttı

SEZON SONU TEKLİF SUNACAKLAR

Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor ile sözleşme uzatan Uğurcan Çakır'ın peşine düşen İngiliz ekibi, sezon sonunda teklifte bulunacak. Milli kalecinin performansını yakından takip eden Siyah-beyazlı ekip, Türk yıldızı renklerine bağlamak için kesenin ağzını açtı. Piyasa değeri 15 milyon euro olan 26 yaşındaki kaleci için en az 20 milyon euro gelir hedefleyen Trabzonspor beklentilere uygun teklifin gelmesi durumunda satışa onay verecek.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Uğurcan Çakır Prens Selman Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Eren İsmail:

Yine bir asparagas haber. Uğurcana kimse 20 vermez. Ona 20 vereceğime hoffenheim kalecisine 15 veririm

98
34
yanıtYanıtla
Mehmet yılmaz :

sana sorsalar vermezsin.

yanıt40
yanıt45
Eren İsmail:

Sen verirmisin Mehmet aga

yanıt0
yanıt1
Ali TIMUR:

Herkesten gizlenen çok gizli bilgiye göre prens selman uğurcan için TS ye 60 m€ verecekmiş, yine herkesten gizli bilgiye göre arda için FB ye 50m€ verecekmiş, bu bilgiler çok gizli kimse bilmiyor, ha sen nerden öğrendin derseniz , yeni uyandım rüyamda gördüm hepsini ama oda çok gizli

13
3
yanıtYanıtla
Çağatay Açıkgöz:

Kendi insanımızı değersizleşrmeyelim arkadaşlar. Uğurcan, Altay, Ertuğrul ve Gökhan son yıllarda kendilerini gösteren en iyi kalecilerimiz. Hepsine başarılar diliyor ve destekleyici yorumlar yapmanızı rica ediyorum. Selam ve saygılarımla.

12
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Degersizlestirme ile alakalı değil ortada görülen bir gerçek var sen değeri 100 lira olan birşeye 600 vermezsin. Bu saydığın kaleciler Türkiye için yeterli İngiltere bambaşka bir futbol dünyası . Uğurcanin ayağı ile bir tane isabetli uzun pasını göremedim.

yanıt7
yanıt3
Nurullah Ak:

Arablar bizim kardeşimizdir bu zor ekonomik günlerde hep arkamızda durdular yatırımlar yapıyorlar işte Din kardeşliği budur.

1
1
yanıtYanıtla
senar:

Gerçekten varsa böyle birşey satsınlar,

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title