Haberler

    Turgay Demirel: Amacımız Bayrağımızı En Yukarıya Çekmek

    TBF Başkanı Turgay Demirel, FIBA Dünya Şampiyonası’nda Türk Bayrağı’nı en yükseğe çıkarmak için mücadele edeceklerini belirtti.

    Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde Türkiye’de düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın başarılı olacağına inandığı söyledi.

    Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yıllarda A Milli Kadın Takımı’nın çok büyük başarılar kazandığını belirterek, şöyle konuştu:

    “Milli takımımız Avrupa Şampiyonalarında 2011’de gümüş, 2013’te bronz, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda da 5’incilik elde etti. Arka arkaya büyük başarılar yaşattılar bizlere. Şimdi Dünya Şampiyonası’nı ülkemizde düzenleyeceğiz. Bu organizasyonun ülkemize alınmasını oyuncularımız hak etti. Kadın basketbolcularımız, taraftarımızın önünde başarılı olmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.”

    Türkiye’de düzenlenen 2005 Avrupa Basketbol Şampiyonası’ndan bu yana kadın takımının çok aşama kaydettiğini anlatan Demirel, tek amaçlarının Türk bayrağını yükseltmek olduğunu dile getirdi.

    Ankara’da B Grubu’nda Fransa, Kanada ve Mozambik ile mücadele edecek Ay-Yıldızlı takımın grup lideri olacağını düşündüğünü ifade eden Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Türk basketbolseverlerin kadın takımımıza olağanüstü destek vermesini bekliyorum. Ankara’da 2010 Dünya Şampiyonası’nda nasıl erkek takımımız grup birincisi olarak İstanbul’a gelip finale kadar yürüdü, kadın takımımızın da Ankara’da grup birincisi olarak İstanbul’a geleceğini ve olağanüstü bir destekle finale kadar uzanacağını düşünüyorum. Gerçekten oyuncularımız bunu başarabilecek güçteler. Çok iyi bir takım atmosferi var. Çok iyi bir yapı var ve inanıyorlar. Bütün bu saydıklarımı gerçekleştirirsek 2016 Olimpiyat Oyunları’nın vizesini almayı bile zorlayacağımızı düşünüyoruz.”

    Şampiyonanın bilet satışlarının devam ettiğini kaydeden ve tribünlerin dolmasını istediklerini belirten Turgay Demirel, şu ifadeleri kullandı:

    “Maalesef bizde takımın başarısıyla bilet satışı artıyor. Seyircilerin daha fazla ilgisini çekiyor. Ankara’da son oynanan turnuvada tanıtım yaptık. Ankaralı basketbolseverlerin şampiyonada salonu dolduracaklarına inanıyorum. Daha sonra da İstanbul’da inşallah aynısının olmasını bekliyoruz.”

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Turgay Demirel İstanbul Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title