Haberler

    Tugay Kerimoğlu, Belhanda'yı Hedef Aldı: Gülüyor, Keyfi Yerinde, Huzurlu

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda'nın Porto maçından sonra kameralara yansıyan görüntüsü eski futbolcu Tugay Kerimoğlu'yu kızdırdı: Ne güzel değil mi? Gülüyor, keyfi yerinde, huzurlu.

    UEFA ŞAmpiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan Porto maçı sonrası, performansı tartışılan isimlerden olan Younes Belhanda'nın görüntüsü sosyal medyada tepki çekti.

    Faslı futbolcu maç sonunda Porto forması giyerken gülümseyen tavırlar içinde olması ve mutlu bir görüntü sergilemesi taraftarları kızdırdı. Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Galatasaray'ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ise maçtan sonra yaptığı yorumda Faslı yıldıza yüklendi.

    "KEYFİN YERİNDE, UMURSAMIYORSUN"

    Kerimoğlu, "Ne güzel, değil mi? Gülüyor, keyfi yerinde, huzurlu. Fotoğraf belli. Fazla konuşmaya da gerek yok. Burada hizmet ettiğin kulüp sana değer vermiş, karşılığında seninle kontrat imzalamış, keyfin yerinde, umursamıyorsun." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Tugay Kerimoğlu Galatasaray Porto Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    MESSY:

    Futbol bir eğlence, bir spordur. Ne var başka takımdan arkadaşının formasını giydiyse. Sonuçta savaşa gidilmiyor değil mi? Beşiktaş''lıyım fakat çok saçma eleştiri. Aboubakar''da bizde 3 lü çektirmişti.

    11
    3
    yanıtYanıtla
    gggsss:

    belhandayı bu takıma alan dursun özbek salağıdır. belhanda feguli gibi serserileri bu ülkeye getirmeyin. müslümanlıkları kendine kalsın adam olsunlar.

    9
    2
    yanıtYanıtla
    KÖFTECİ SELAHATTİN:

    BEN O KADAR FATİH''E DEDİM Kİ GOMİS DURSUN, BELHANDAYI GÖNDER DİYE. KÜS OLDUĞUMUZDAN DEDİĞİMİ TUTMADI.

    5
    2
    yanıtYanıtla
    gubu:

    Türkiye''de kimse futbol sevmiyor, Tugay da bu kervana katılmış ne yazık ki!. .

    4
    2
    yanıtYanıtla
    ra:

    kabahat onda degil unu oynatan sersf, , , , , de, cünkü bu adam gönderilecekti ama bir sekilde takimda kaldi odaböyle oynamayarak tepkisini gösteriyor yaptigi gayet normaldir yanlis yapansa onu oynatandir

    1
    5
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Younes Belhanda IYI DEGİL GİTTİİİİİ. . . . . NE GULUYORRRRRRR

    0
    5
    yanıtYanıtla
    azo:

    Belhanda denilen çöp tenekesi, hangi kriterlerine göre, hangi mantıkla kimler tarafından GS ye kakalanmış ??? mahalle takımına alırım diyenin futbol bilgisi bir yana , zeka düzeyinden şüphe ederim !!!

    4
    1
    yanıtYanıtla
    BARQKURE:

    tugaycım maç bitti maç sahada kalır ne yapsın ağlasınmı türk futbolcular gibi yıllardır ingiltrede kimi gördün maçtan sonra ağlayan reklam yapma bunlar güzel şeyler . . . . . . . . .

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Kartalbaba:

    Bu yorumu yapan da futbol oynamış antrönörlük yapmış birisi yazıklar olsun senin kafana da boş beynine de belhandanın formasını kim aldı peki, Bu yorumu yapan da bu haberi yapanda Boş beyinli geri kafalı

    1
    2
    yanıtYanıtla
    FUTBOL123:

    ÖNEMLİ OLAN DEĞİŞTİRMESİ DEĞİL PİŞKİN PİŞKİN GÜLMESİ DEĞİŞTİRME OLAYINDA ZATEN HERHANGİ BİR SIKINTI YOK OLAMAZDA

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title