Haberler

    Gökhan Gönül: Paranın Önemi Yok, Beşiktaş'a Geldiğim İçin Çok Mutluyum

    Güncelleme:

    Beşiktaş'a 4 yıllık imza atan Gökhan Gönül, "Hayatta paradan daha önemli şeyler var. İlkeler çok önemli. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum." dedi.

    Şampiyon Beşiktaş, Gökhan Gönül transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı yönetimin 2 ay önce anlaştığı Gökhan Gönül'e dün 4 yıllık resmi imzayı attırdı. Avrupa Şampiyonası sonrası tatil için İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan Gökhan Gönül'ü arayan Beşiktaşlı yöneticiler "Hazırlan. Seni almaya geliyoruz" dediler ve zamana karşı yarış başladı.

    ÜMRANİYE'DE 4 YILLIK İMZAYI ATTI

    İzmir'e geçen tecrübeli sağ bek, öğleden sonra özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Kendisini karşılayan yöneticilerle Ümraniye'ye hareket eden Gökhan, burada 4 yıllık sözleşmeye imza attı. 31 yaşındaki sağ bek Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 750 bin euro alacak. 2 milyon euro da imza parası ödenecek olan Gökhan'ın maç başı ücreti olmadığı belirtiliyor.

    77 NUMARAYI GİYECEK

    Siyah-beyazlıların bugün Gökhan ile ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Dün kulüp için forma ile poz veren tecrübeli oyuncu, ardından Çeşme'ye döndü. Gökhan, 10 Temmuz'da Beşiktaş ile çalışmaya başlayacak. Bu arada Beşiktaş yönetimi, Gökhan Gönül'ün 77 numaralı formayı talep ettiğini ifade ederek bu oyuncu için önemli miktarda forma bastırıldığını dile getirdi.

    "PARA ÖNEMLİ DEĞİL"

    Beşiktaş'a imzayı atan Gökhan, Fotomaç'a özel açıklamalar yaptı. Milli sağ bek, "Para değil ilkelerim doğrultusunda imza attım. Benim için paranın hiçbir önemi yok. Hayatta paradan daha önemli şeyler var. İlkeler çok önemli. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur" ifadesini kullandı. Gökhan, "Zor günlerimde bana sahip çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür ederim" diye konuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gökhan Gönül Beşiktaş Fotomaç Çeşme Spor Haberler

    500

    Yorumlar (46)

    koylü dayı:

    sen fenerbahçelileri para için satmış gökhan gönül olarak anılacaksın. şark kurnazlığını bir kenara brak yemez kimse

    31
    8
    yanıtYanıtla
    Ramco:

    Gokhan efendı nasıl adam oldugunu turkıye gordu ne dersen de kımseyı kandıramassın Kendı saygınlıgına bomba attın . Ne dıye hatırlanacaksın gecmıs olsun .

    19
    10
    yanıtYanıtla
    lucatoni:

    Bir şeylerde şampiyon yapan hocaları kovan aziz bey için söylesenize sıkıyorsa tabi.

    yanıt1
    yanıt1
    BEŞİKTAŞLI:

    Hoş geldin Gökhan Gönül. . Ağlamayın fenevliler böylece Tümer metinin intikamını almış olduk En değerli oyuncunuzu sizden alarak bu senede tek eğlence yine ezikbahçe :))

    6
    20
    yanıtYanıtla
    herhangi biri:

    para önemli değilse gel konyaya :)

    26
    0
    yanıtYanıtla
    BEŞİKTAŞLI:

    ağlamayın :)

    yanıt8
    yanıt9
    kesgin ercan:

    paranın önemi yokniye gittin tarzan 77 öyleyse davaro

    20
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazınf:

    Para önemli değil demiş:) FB 2 yıllık sözleşme yaparım 5 milyon euro öderim diyor BJK 4 yıl sözleşme yaparım 7 milyon öderim artı 2 milyon da imza parası veririm diyor. Bjk yi kabul ediyor.

    18
    3
    yanıtYanıtla
    yarım deli:

    o yüzden mi fenerden 3. 2 milyon £ istedin

    13
    8
    yanıtYanıtla
    mhmmt:

    sağ bek sorunu çözüldü ben onu bilir onu söylerim :) aldığı para da gayet normal , fener in üzüntüsünü anlıyorum :)

    8
    12
    yanıtYanıtla
    Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title