Haberler

Trabzonspor'da Sergen Yalçın sesleri! Görüşmelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor

Güncelleme:

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ardından Orhan Ak'ın da görevi bırakmasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Bordo-mavililerin, Beşiktaş'tan sonra takım çalıştırmayan Sergen Yalçın ile kısa süre içerisinde masaya oturması bekleniyor. Son dönemde Yalçın'ın adı, Fenerbahçe'de tahtı sallanan Jorge Jesus'un yerine de anılıyordu.

Ertuğrul Doğan başkanlığındaki Trabzonspor'da teknik direktör Orhan Ak ile yolların ayrılması sonrası Sergen Yalçın sesleri yükseliyor.

SERGEN YALÇIN FAVORİ

61 Saat'te yer alan habere göre, Trabzonspor'da teknik direktörlük için Sergen Yalçın favori aday konumunda. Bordo-mavililerde Montella ve Çağdaş Atan'ın isimleri de gündeme geldi ancak bu hocaların takımlarının olması nedeniyle transferlerine düşük ihtimal veriliyor.

MAAŞI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Trabzonspor'un kısa süre içerisinde Sergen Yalçın ile masaya oturması beklenirken, deneyimli hocanın maaşı düşündürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Sergen Yalçın Jorge Jesus Trabzonspor Fenerbahçe Orhan Ak Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title