Haberler

Trabzonspor'da Kucka Hastaneye Kaldırıldı

Osmanlıspor - Trabzonspor maçında dengesiz bir şekilde yere düşen Jurac Kucka, kafasına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 29. haftasının kapanış maçında Osmanlıspor'a konuk oldu. Trabzonspor'un yıldızı Jurac Kucka ikinci yarıda kafasından yaşadığı sakatlık nedeniyle hastaneye götürüldü.

OYUNDAN ÇIKMAK ZORUNDA KALDI

Osmanlıspor - Trabzonspor maçının 73. dakikasında rakibinin sert faulü ile yerde kalan Jurac Kucka, kafasına yerden darbe aldı. Oyundan çıkmak zorunda kalan yıldız futbolcunun yerine Matus Bero girdi. Kenarda kafasına buz tedavisi uygulanan Jurac Kucka, tedbir amacıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. Buz torbasıyla ambulansa alınan Kucka, bu anlarda sedye kullanmamayı uygun gördü.

Trabzonspor'da Kucka Hastaneye KaldırıldıNOT: Görüntü beIN SPORTS'tan alınmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Bizim cemillll:

Düşsede kalsada kendi emeğiyle sizin gibi başkasının şikesiyle yardımıyla değil ne kadar karaktersiz bir taraftar olduğunuzu beli etiniz size geçmiş olsun dedik girmiş olsun demedik ama siz neyazık girenden anlıyorsunuz inş kayseri gider uefaya siz hamsi kafalılarda avucunuzu yalarsınız gerçi siz alışmışsınız hakemleri yalamaya avuç yalaması size basit geli konya belki birinci layık olmaya bilir ama siz türkiyeye layık değilsiniz hamsi kafalı.

2
1
yanıtYanıtla
Bizim cemillll:

Böyle bir sakatlanma keske olmasaydı tabiki üzücü geçmiş olsun ama Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste aheste diye bir tabir vardır ts konyasporlu futbolcunun ayağını ilk maçta kırdı ve hic cezayı bırak kart bile almadı ve konyanın ceza yemesine bile sebeb oldular ve aynı zamanda konyada oynan . maçta ayı burak gereksiz penaltı yaptırdı ve malum yetersiz ve satılık hakemde verdi penaltı konyanın bu durumda olmasının sebebi ts ve bjk dir ikise her iki maçta çirkeflik ve şike yaptılar gene gçmş olsn

2
0
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

O pozisyonda Yalçın, hem Kucka''nın kafasına dirseğini vurdu, hem de onun pozisyonda havaya zıplamasını engellemek için eliyle çaktırmadan yukardan aşağıya bastırdı. Bu pozisyon penaltıydı. Ama hakem maalesef bu pozisyonu ver(e)medi. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title