Haberler

Trabzonspor, Badou Ndiaye ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Güncelleme:

Trabzonspor Badou Ndiaye'ye kavuşuyor. Trabzonspor, Badou Ndiaye'nin kiralanması için Stoke City ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor Kulübü, İngiltere Championship takımlarından Stoke City'den Badou Ndiaye'nin transferi için resmi açıklama yaptı.

Bordo-mavili takulüpten Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada "İngiltere'nin Stoke City kulübünün profesyonel oyuncusu Papa Alioune Ndiaye'nin, sezon sonuna kadar kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Oyuncunun kendisiyle anlaştık, kulübüyle anlaştık. Ndiaye bize kiralık olarak gelecek. Bu transferi cuma günü açıklayacağız ve tüm mali detayları da vereceğiz. Ndiaye'nin satın alma opsiyonu var, bu konuda da bir anlaşma yaptık. Opsiyon bizim tarafımızda" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Badou Ndiaye Trabzonspor Stoke City Haberler

500

Yorumlar (9)

fırtına:

Boşuna yapılmış bir transfer sanırım saat 12''den önce bu işe karar verilmiş normal, ilk beşe girerseniz yatın kalkın şükredin hamsiler.

3
7
yanıtYanıtla
Türkiye GS,TS, FB, BJK VE ANADOLU:

Bu ülkeye ne geliyorsa sen ve senin gibi zavallı kin nefret ve hakaret söylemleriyle ortalığı birbirine katan TS, GS, BJK, FB taraftarlarını birbirine düşüren beyinsizlerden geliyor. . . .

yanıt4
yanıt0
ali:

hamsının neler yapacağını bekle gör sen

yanıt3
yanıt2
TAMER AYDIN:

Hayırlı uğurlu olsun İnşallah katkısının fazla olacağını düşünüyorum Şampiyonluk yolunda. . . Tebrik etmek gerek Trabzonspor yönetimini bu dönemde böyle bir transferi yaptıkları için. . .

6
2
yanıtYanıtla
DDDD61:

2 yıldır alınsın dıyordum hayırlı olsun BUYUK TRABZONSPORUMUZA masayıda sıkı tutarsak kımse bızı bukez şampiyonluktan edemez. . .

4
2
yanıtYanıtla
:

NERESI BÜYÜK

yanıt0
yanıt0
GELİYOR GELMEKTE OLAN:

Yüklerimizden kurtulup güçlerimizi birleştiriyoruz. sanmayın ki Trabzonspor kaoslardan yıkılır. aksine kızarız, yakarız ortalığı, sakinleşiriz ve yine ayağa kalkarız. ! şanslıyız devre arasında olduğumuz için. . Ndiaye iyi gelecek takıma. Hüseyin Çimşir yapamaz diyenlere de diyorum ki bekleyin görün. futbolculuğundan daha iyi bir hoca olacak. . . Ünal Karaman''ın ayrılığı çok yerinde ve zamanında bir ayrılık oldu. sürekli eli cebinde istafasıyla yaşayan tedirgin bir adamdan ne kadar verim alabilirdik

3
1
yanıtYanıtla
dursun:

kapmasınlar sakın bizim futbolcuyu

2
0
yanıtYanıtla
temel:

her zaman transfere fazla para harcamayalım arada takasda yapalım bi sizden bi bizden diye değiş tokuş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title