Haberler

TKİ Tavşanlı Linyitspor Bolvadin Belediye Termalspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bolvadin Belediye Termalspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Futbolcular antrenmanda fizik kondisyon hareketleri, top kapma ve bire bir mücadele çalışmaları yaptı. Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu, futbolcuların maça hazır olduğunu ve 3 puan almak istediklerini söyledi.

- TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasman maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

KÜTAHYA - Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, deplasmanda Bolvadin Belediye Termalspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Karakova Sentetik Sahada tamamladı.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular, Tavşanlı Karakova tesislerindeki antrenmanda, fizik kondisyon hareketleri, top kapma ve bire bir mücadele çalışmaları yaptı.

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu, çalışma sonrası yaptığı açıklamada, 2 futbolcu sakatlığının haricinde eksikliklerinin bulunmadığını futbolcuların maça hazır olduklarını, ter antrenmanı ile maç öncesi hazırlıkları tamamladıklarını, Bolvadin'de de yarım sezon görev yaptığını ve onların da iyi takım olduğunu, futbolu seven bir yer olduğunu, güzel bir maç olacağını umduklarını ve 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kaleci Kerem Vergilier de, maç öncesi çalışmaların iyi gittiğini iyi bir antrenman sürecini olduğunu ve deplasmana kazanmak için gittiklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Tavşanlı Linyitspor Linyitspor Tavşanlı Futbol Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title