Haberler

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yer aldığı THY Euroleague'de 2019-20 sezonu iptal edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yer aldığı Avrupa'nın basketbol düzeyindeki en büyük organizasyonu THY Euroleague'de 2019-20 sezonu iptal oldu.

Turkish Airlines Euroleague'de sezonun devam edip etmeyeceği belli oldu. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'in de yer aldığı organizasyonda 2019-20 sezonu bugün gerçekleştirilen toplantı ile iptal edildi. Ayrıca bu sezon şampiyon ilan edilmeyecek.

Telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen ve A Lisansı bulunan 11 takımın katıldığı toplantıda THY Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu ligin iptal edilmesi gerektiği yönünde kararını belirtmişti.

EuroLeague'e gelecek sezon aynı 18 takımla devam edileceği öğrenildi.

ANADOLU EFES LİDER DURUMDAYDI

Mart ayında koronavirüs nedeniyle askıya alınan THY Euroleague'de bu sezon oynanan 28 maçta temsilcimiz Anadolu Efes elde ettiği 24 galibiyetle lider durumda bulunuyordu. Efes'i 22'şer galibiyetle Real Madrid ve Barcelona takip ediyordu. Bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ise 13 galibiyetle 8. sırada yer alıyordu.

EUROCUP DA İPTAL EDİLDİ

Öte yandan TOFAŞ, Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen'in mücadele ettiği bir diğer Avrupa organizasyonu EuroCup'ta da sezon iptal edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Hava Yolları CEO Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (4)

Ali Demir:

Bence haksızlık

7
3
yanıtYanıtla
Adanalı:

Fener mutlu olmuştur.efese yazık oldu

0
7
yanıtYanıtla
Canmen:

Bayram günü bari fesatlık yapma...bayramın mübarek olsun...bir Fenerbahçeli...!!!

yanıt5
yanıt0
Yazık oldu emeklere:

Fenerbahçe taraftarı olarak diger temsilcimiz Efesin şahene oyununa ve bütün emeklerine üzüldüm keske ilk dört seyircisiz final oynasaydılar hic olmazsa efes şampiyon olur Türkiyeye 2. Kez kupa gelirdi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title