Haberler

TFF'ye son dakikada yeni başkan adayı çıktı! İşte seçimlerde yarışacak 2 isim

Güncelleme:

TFF'de başkan adaylığı için tanınan süre 9 Haziran saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Eski Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi adaylığını günler öncesinden açıklarken, eski Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ise sürenin dolmasına dakikalar kala aday oldu.

16 Haziran'da yapılacak TFF başkanlık seçimleri için 2 aday yarışacak. Adaylara dilekçe verilmesi için tanınan süre sona ererken, Mehmet Büyükekşi ve Hüseyin Yangın seçimlerde başkan olmak için mücadele edecek adaylar oldu.

DİLEKÇE VERİLMESİ İÇİN TANINAN SÜRE SONA ERDİ

Ajansspor'da yer alan habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak olağanüstü seçimi için adaylık başvuru süresi bugün doldu. Saat 17.00 itibarıyla başkan adaylarının dilekçe vermesi için tanınan süre sona erdi. Adaylar, toplam delege sayısının 5'te 1'ine tekabül edilen ıslak imzayı ise seçim gününe kadar toplama hakkına sahip.

TFF'ye son dakikada yeni başkan adayı çıktı! İşte seçimlerde yarışacak 2 isimMehmet Büyükekşi

SON DAKİKADA YENİ ADAY ÇIKTI

TFF Başkan adaylığı için ilk dilekçeyi daha önce eski Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi vermişti.Sürenin dolmasına yaklaşık 1 saat kala eski Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın da TFF Genel Sekreterliği'ne giderek adaylık için dilekçesini verdi. Yangın halihazırda da Pazarspor'un onursal başkanı konumunda. Büyükekşi ve Yangın, genel kurulda yarışacak ama öncelikle gerekli imzaları toplamaları gerekiyor. Büyükekşi daha önce yaptığı açıklamada 234 imza topladığını belirtmişti.

TFF'ye son dakikada yeni başkan adayı çıktı! İşte seçimlerde yarışacak 2 isimHüseyin Yangın

GÖREV SÜRESİ 1 YIL OLACAK

TFF Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa, üçte ikilik çoğunluk aranmaksızın salt çoğunlukla 17 Haziran'da seçime gidilecek. Başkanlığa seçilecek kişi, bir yıl boyunca TFF koltuğunda oturacak. 2023 Haziran'ındaysa 4 yıllık bir dönem için olağan genel kurul gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Büyükekşi Hüseyin Yangın Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title