Haberler

TFF Başkanı istifa etti, Rıdvan Dilmen'in 1 hafta önceki sinyali gündem oldu: Bana ihtiyaç var

Güncelleme:

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasıyla Türk futbolu karıştı. Zaman zaman başkanlık düşündüğü iddiaları ortaya atılan Rıdvan Dilmen'in geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalar, bu istifanın ardından gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda istifa depremi yaşandı. Üst düzey yöneticilerin ardından Başkan Nihat Özdemir de görevi bıraktı. Nihat Özdemir Kulüpler Birliği ile yaptığı görüşmede istifa ettiğini açıkladı.

DİLMEN BOMBASI

Rıdvan Dilmen'in bu istifadan bir hafta önce sosyal medyada yaptığı açıklamalar gündeme taşındı. Dilmen'in sözleri, "Aday olacak" iddialarını kuvvetlendirdi.

İşte Dilmen'in yaptığı açıklama:

"Türkiye Futbol Federasyonu'yla ilgili yapılanmayla ilgili bir teklif almadım. Almış olsaydım Türk futbolu böyle bir durumda olmazdı. Aynı şey kulübüm Fenerbahçe için de geçerli. Tekrardan altını çiziyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğunu görüyorum net bir şekilde. Nerelere kadar gidildiğini görüyorum.

"GÖREVDEN ASLA KAÇMAYIZ"

Ama biz görevden asla kaçmayız. Sağlık nedenlerinden dolayı sıkıntılar olabilir ama. Ben yapılanma konusunda Türk futboluna 4-5 yıl içinde Allah ömür verirse, çok daha ileri götüreceğime inanıyorum, doğru insan kaynaklarıyla."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Rıdvan Dilmen Haberler

500

Yorumlar (5)

burakk:

Vay canına!!! Süperrıdvan..

37
11
yanıtYanıtla
no government:

bir Fenerbahçe taraftarı olarak bizde bile bu kadar iyi oynamadın büyük oyun kurucusun valla ama futbolda değil masada...

5
3
yanıtYanıtla
abdullah şarlat:

En iyisi olur Rıdvan olsa

2
2
yanıtYanıtla
Veysel :

Türk futboluna zerre bir faydası olmayan adam istifa etmiş...Bana ne!!

2
1
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Fenerbahçe'ye katkıda bulunacak başkan aramıyorlar. Kulüplere eşit düzeyde davranacak tarafsız adaletli başkan arıyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title