Haberler

Taraftar havalara uçacak! Beşiktaş'ın yıldızı takıma döndü

Güncelleme:

Son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışına dahil olan Beşiktaş'ta uzun süredir sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal, takımla beraber çalışmalara başladı. Cezayirli yıldızın Adana Demirspor ile oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor.

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, Lig'in 35'inci haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmana sakatlığını atlatan Ghezzal da katıldı.

GHEZZAL DÖNDÜ

Deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, düz koşu çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, minyatür kale ve dar alanda taktiksel çift kale maç ile tamamlandı. Sakatlığını atlatan yıldız futbolcu Rachid Ghezzal da takımla çalıştı.

Taraftar havalara uçacak! Beşiktaş'ın yıldızı takıma döndü

BEŞİKTAŞ, ADANA'YA GİDECEK

Şampiyonluk yarışından kopmayan Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 35'inci haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Rachid Ghezzal Beşiktaş Adana Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title