Haberler

Tanju Çolak: Mert Hakan G.Saray'la sözleşme imzalamadıysa, Fenerbahçe'ye transferi daha yakın

Güncelleme:

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'nin de peşine düştüğü Sivassporlu Mert Hakan Yandaş için, Türk futbolunun en başarılı isimlerinden Tanju Çolak dikkat çeken ifadeler kullandı. Çolak, Galatasaray'ın Mert Hakan ile yazılı sözleşme imzalamaması halinde, başarılı oyuncunun Fenerbahçe forması giymeye daha yakın olacağını söyledi.

Efsane golcü Tanju Çolak, Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'nin de peşine düştüğü Demir Grup Sivasspor'un yıldızı Mert Hakan Yandaş'ın geleceğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Kendi Youtube kanalında gazeteci Haluk Yürekli ile hazırladığı "Gündemin Kralı" programında başarılı futbolcunun geleceğini değerlendiren Çolak, Mert Hakan'ın Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu belirtti.

"MERT HAKAN'IN GEÇ KEŞFEDİLDİĞİ BİR GERÇEK"

Teknik direktör olan kardeşi Yücel Çolak'ın kendisine Mert Hakan'dan daha önce bahsettiğini ve yıldız ismi uzun zamandır takip ettiğini belirten Tanju Çolak, "Mert Hakan Yandaş'ı yakından takip ediyorum. Kardeşim Yücel Çolak Kartalspor'u çalıştırırken Mert Hakan Tirespor'da oynuyordu ve o sezon 20-25 golü vardı. Kardeşim de bana Mert Hakan'dan bahsetmişti. Geç keşfedildiği bir gerçek, daha önce keşfedilebilirdi. Geçen sezon da çok fazla oynamadı ama Rıza hoca Sivas'a gidince, Mert Hakan da nereye geldi. İvme kazandı" şeklinde konuştu.

"G.SARAY'LA YAZILI SÖZLEŞME İMZALAMADIYSA, MERT HAKAN F.BAHÇE'YE DAHA YAKIN"

Efsane futbol adamı, Mert Hakan'ın Galatasaray'la yazılı sözleşme imzalamaması halinde sezon sonunda Fenerbahçe'ye transferinin daha olası olduğunu söylerken, "Onun transferinde de Fatih Terim-Emre Belözoğlu çekişmesi olacak. Fatih Terim, oynatacağı futbolcuyu alır. Ben Mert Hakan'ın büyük takımlara uyum sağlayacağını düşünüyorum. Eğer Galatasaray, Mert Hakan'la yazılı sözleşme imzalamadıysa Fenerbahçe'ye daha yakın olacağını söyleyebilirim. Emre Belözoğlu'nun daha hızlı davranarak, samimi ve kucaklayıcı bir tavırla Fenerbahçe'ye kazandırabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Tanju Çolak Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

Objektif:

Gitsin baba fenere gitsin ama gitmeden önce Mehmet Ekiciyi düşünsün, Mehmet Topuzu düşünsün, Serdar Kesimalı düşünsün, Özer Hurmacıyı düşünsün, Olcan Adını düşünsün, Alper Potuku düşünsün birde Selçun İnanı düşünsün, Umut Bulutu düşünsün, Burak Yılmazı düşünsün, Engin Baytarı düşünsün ve diğerlerini düşünsün sonra fenere gitsin yedek kulübesi sıcak nede olsa.

5
3
yanıtYanıtla
İbrahim:

Batmış bir fener sportif başarısı sıfır taraftardan dilenci gibi para dilenen bir takım 2 milyon eoru verip oyuncu alacak. Güldürmeyin milleti bu ülkede 1 milyonluk topçu bile almak için düşünmek lazım. Hiç bir şey eskisi gibi değil artık. Yalan haber Spor basınının sermayesi oldu.

5
0
yanıtYanıtla
halil isaoğlu:

eğer gelecekte avrupayı düşunuyorsa galatasaray a gelecektir fener de kaybolur gider kimler kayboldu kimler.yazık olur türk futbolu.iyi bir fuutbolcu daha telef olur.mert hakan da emrede gaalatasaray a.oynanacak avrupa şampiyonasını düşünsünler.

3
0
yanıtYanıtla
kayserili 209:

fenere gideceğine sivasta kal daha iyi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title