Haberler

Süper Kupa finalinde skandal! Taraftar Al Ittihad'ın futbolcusu Abdürrezzak Hamdallah'ı kırbaçladı

Güncelleme:

Suudi Arabistan Süper Kupası finalinde Al Ittihad'i 4-1 mağlup eden Al Hilal şampiyonluğa ulaşırken, maçta yaşanan olay futbol tarihine geçti. Maçın ardından tribün kenarına kadar gelen bir taraftar, futbolunu beğenmediği Al Ittihad'ın futbolcusu Abdürrezzak Hamdallah'ı kırbaçladı.

Suudi Arabistan Süper Kupası'nda Al Hilal, Al Ittihad'ı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Kral Abdullah Spor Kenti Stadı'ndaki maçta sporda şiddet alanında tarihe geçek bir olaya sahne oldu.

TRİBÜN KENARINA KADAR İLERLEDİ

Maçın ardından bir taraftar, tribün kenarına kadar giden Al Ittihad futbolcusu Abdürrezzak Hamdallah'a kırbaçla saldırdı. Güvenlik görevlileri olaya hemen müdahale ederek taraftarı uzaklaştırdı.

TAKIM ARKADAŞLARI SAHİP ÇIKTI

Servis edilen görüntülerde tribün kenarına kadar gelen şahsın, futbolunu beğenmediği Hamdallah'ı kırbaçladığı ve diğer futbolcuların da arkadaşlarını korumak için taraftarın üzerine yumruk salladığı anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Suudi Arabistan Süper Kupa Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

Ert:

Ne kadar davar bir toplum bunlar

179
20
yanıtYanıtla
süleyman koç:

bak kardeş kırbaçladı denmez.. adam su atıyor taraftara haliyle taraftarın kendını savunma hakıı var... fener bahçe bunu size öğretmiş olması lazım

28
46
yanıtYanıtla
Tuncay:

:) .

yanıt5
yanıt11
e c:

aynen

yanıt6
yanıt9
Mehmet ÖKTEN:

Aynen hocam adam da zaten biri bana su atar bende kendimi savunmak için kırbaç alayım yanima demiştir kesin

yanıt8
yanıt0
orhan aydın:

Biraz dikkatli bakarsanız futbolcunun üstünde sinek uçuyor adam ona nişan almış

34
9
yanıtYanıtla
Hasan Engin Kalaycı:

Hergecen gun arap milletine karsi olan sayginligim ve muhabbetim azaliyor,tükeniyor. Bu isin sonu Sevgili Peygamber efendimize dokunur mu diye de korkuyorum. İnsallah en kisa surede araplar biz muslumanlar icin ne kadar degerli olduklarini anlarlar da kendilerine bir çeki düzen verirler. Aksi halde nefret bile edilir hale gelecekler

30
5
yanıtYanıtla
Zaky:

Ben saygiyi kaybedeli cok oldu nefret boyutunu yasiyorum. Yillarca bunlarin ulkelerinde calistim halen calisiyorum. Bizim ulkemize geldilermi kibarlik tavan kendi ulkelerinde sana kole muamelesi cekiyorlar. Kibir, gosteris buyukluk bir muslumanda olmamasi gereken hersey bunlarda. Asla hakkini vermezler seni hakir gorur malina parana cokmek icin firsat kollarlar. Amerikan Ingiliz hayranligi onlara tapma derecesinde severler. Arap sevicilere gelde anlat. Salacaksin 5 yil yasasinlar orada gorsunler

yanıt19
yanıt4
Pole star:

Zaky her Arabı müslüman mı sanıyorsun ...

yanıt9
yanıt3
Ayhan:

Yas yas gley dah dah dah düüüü dah dah dah dah

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title