Haberler

Süper Kupa finali öncesi Atatürk'ün sözü Suudi Arabistan'da krize neden oldu

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşmaya Atatürk'ün "Yurtta sulh cihanda sulh" sözünün yazılı olduğu pankartla çıkmak istediklerini belirterek "Sanıyorum otoriteler tarafından henüz kabul edilmedi. Tam belli değil, duruma göre bakacağız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da bu akşam oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Koç, Galatasaray derbisine çıkmak istedikleri pankartın kabul edilmediğini belirtti.

"OTORİTELER TARAFINDAN KABUL GÖRMEDİ"

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartıyla maça çıkmak istediklerini ifade eden Koç, "Sanıyorum otoriteler tarafından henüz kabul edilmedi. Tam belli değil, duruma göre bakacağız" dedi.

"ALMANYA BİZİ KABUL ETMEDİ"

Süper Kupa'nın oynanacağı yer ile ilgili konuşan Koç, "Süper Kupa'nın Riyad'da oynanması ile ilgili tartışmaları samimi bulmuyorum. İtalya, İspanya dörtlü Süper Kupa oynuyor, dünyanın gözü burada. Biz Almanya'yı istiyorduk aslında, TFF de istiyordu ama Almanya kabul etmedi" dedi.

"BURAYA GELDİK DİYE DURUŞUMUZ SORGULANACAKSA..."

Fenerbahçe Başkanı ayrıca, "Fenerbahçe'nin duruşu, cumhuriyet ilkelerine sahip çıkışı, Atamız konusundaki duruşu, söylemi, eylemi bir maç buraya geldik diye sorgulanacaksa bunu pek samimi bulmuyorum ve abesle iştigal olarak görüyorum" sözlerini sarf etti.

"TFF'DE İRADE VE ÖZGÜVEN YOK"

Türkiye'de kronikleşmiş bir futbol sorunu olduğunu söyleyen Koç, "Son derece endişeliyiz. Türkiye'nin kronikleşmiş bir futbol sorunu var. Bu böyle gidemez. VAR geldi, hayatımıza girdi. Hakem sorunları daha minimize olacaktı, ne yazık ki arttı. TFF'de bir irade, bir özgüven olmadığını, hafif de bir kafa karışıklığı olduğunu bize gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Ali Koç Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Seko Seko:

Ali koç provakatif konuşmalar yapıyor adamların ülkesinde niye o pankartı açmak istiyorsun ozaman gitmeyin maça adamlar sırf maç kendi ülkelerinde oynansın diye dünyanın parasını vermiş parayı cebe koyum sonra olmaz diyorsunuz.

171
76
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

niye açmasın ki ne var o pankartta.

yanıt44
yanıt16
ERKAN ÜNAL:

Ali Koç burada ilk defa doğru bir şey yapmış,100 yılımızı kurucu liderimizin pankartını tabiki de açarız,ne varmış bunda ??

yanıt46
yanıt62
sıradan biri:

kesinlikle katılıyorum ,kendi memleketimizin yüzüncü yılını elin memleketinde mi göstericez bu bizi ilgilendirir onları değil ki ne alaka yani planlı bir şeydi bu bence bi kasıt olduğunu düşünüyorum.

yanıt3
yanıt0
Ahmet Say:

Biz Allahın yolundayız kulun değil

131
113
yanıtYanıtla
Mete GÖK:

:))))))))

yanıt18
yanıt7
oğuz şengül:

kesin allahın yolundasınızdır internet geçmişinizi çıkartsak neler çıkar kim bilir cigerinizi biliyoruz Atatürkün izindeyiz demek ideallerinin çalışkanlığının vizyonunun peşindeyiz demek Atatürke kul olmuyoruz sağlam bir liderin görüşlerinin peşindeyiz olabildiğimiz kadar bu tabiyki inanç ve her şeyi kapsamıyor ama bunu anlayacak kapasite sizde yok.

yanıt94
yanıt37
simit bekleyen martı:

ne işin var o zaman futbolla allahın adamı. hep gene artislik

yanıt53
yanıt26
ERKAN ÜNAL:

Afganistana git

yanıt28
yanıt32
Nazlı Muhip:

Yurtta sulh cihanda sulh sözünden rahatsiz olmak gazzede yapilanlara destek olmaktir musluman gorunumlu şeytanlar

67
15
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title