Haberler

Stadı yakmanın bedeli ağır oldu! UEFA'dan Fenerbahçe'ye ağır ceza

Güncelleme:

UEFA, Fenerbahçe'ye Union Saint-Gilloise maçında yaşanan olaylar nedeniyle 3 deplasman maçına taraftar götürememe ve 80.000 euro para cezası verdi. Cezanın, sahaya havai fişek atılması ve cisim atılması nedeniyle verildiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde Union Saint- Gilloise ile deplasmanda oynadığı ilk maçta taraftarlar sahaya meşale atmış ve oyun ilk dakikalarda durmuştu. UEFA, bu yaşananlara kayıtsız kalmadı ve sarı-lacivertlilerin cezasını kesti.

KANARYA, 3 DEPLASMAN MAÇINA SEYİRCİ GÖTÜREMEYECEK

Union Saint-Gilloise maçında yaşananlar nedeniyle Fenerbahçe'ye 3 deplasman maçına taraftar götürememe cezası verdi. UEFA'dan yapılan açıklamada, verilen cezanın havai fişek yakılması ve cisim atılması nedeniyle uygulandığı belirtildi. Fenerbahçe'ye ayrıca Union Saint-Gilloise deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle 80.00 bin euro para cezası verildi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynadığı ilk maçta taraftarlar sahaya meşale atmış ve oyun ilk dakikalarda durmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Gilloise Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

kerem can:

UEFA'ya öderler sonra başkanım bizim vergi borcunu silsene diye devlete zirlarlar. Gariban halk da acaba akşam ne yaparım desin.

72
7
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

aslında çok iyi oldu böylece bir sürü angut dışarı maçlara gidemiyeceği için milyonlarca euro para Türkiyede kalacak

yanıt33
yanıt3
Erkan Arslan:

BU GAAHPAAA BiiZANNS FENEVGENELEV VEDE OYUUSBUEWLAD UZYUUZ TARAFTARI TüRK SPORUNUN BASINA BELA

11
36
yanıtYanıtla
Alihan Toros:

cahil adam

yanıt5
yanıt0
Bükücü:

Adamlar yurt dışında attı. Cezasını yurt içinde çekiyoruz...

30
4
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Büyük haksızlık. Ali Koç ağlamaya başla.

21
12
yanıtYanıtla
Yaşar Aksoy:

Kim lan bu başka takım taraftarı her sarı laci giyen Fenerbahçeli mi eminmisiniz Klüpte bir tepki bile göstermiyor kim bunu yapanlar böyle işmi olur

10
12
yanıtYanıtla
Hüseyin Arslan:

Bu cezaları aslın da o meşalaleri sahaya atanların ödemesi gerekiyor. Bir dahaki maçlarda da yapmazlar ki kulüpler de ülke de zarar görmez.. Durduk yere boşuna ceza cahil seyircilerin sayesin de. Gerçek taraftar tuttuğu takıma zarar vermeyendir benim fikrim..

20
1
yanıtYanıtla
Ahmet Hasan:

Bu ceza hiç iyi olmadı, Roma’yı yakamicaz

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Hasan:

Hani daha Roma’yı yakacaktık

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title