Haberler

Spor Toto 2. Lig

İkinci yarı hazırlıklarını Manavgat Çolaklı’da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, Manavgat kampını Bandırmaspor ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği hazırlık maçı ile tamamladı.

İkinci yarı hazırlıklarını Manavgat Çolaklı'da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, Manavgat kampını Bandırmaspor ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği hazırlık maçı ile tamamladı. Bordo-beyazlılar, iki günlük iznin ardından hazırlıklarına İnegöl'de devam edecek.

İkinci yarı hazırlıklarına Manavgat Çolaklı kampı ile başlayan İnegölspor, kondisyona dayalı çalışmaların yanı sıra hazırlık maçları ile gücünü test etme fırsatı buldu. Kamp programı dahilindeki ilk hazırlık maçında 3. Lig takımlarından Silivrispor'a yenilen İnegölspor, 8 Ocak'ta yapmayı planladığı ikinci hazırlık maçını ise sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle iptal etti. Kampın son gününde ikinci sınavını Bandırmaspor karşısında veren İnegölspor, müsabakayı tek golle kaybetti.

Teknik direktör İsmail Güldüren yönetimindeki bordo-beyazlılar, müsabakaya Ali, Eray, Bilal, Kemal, Erdinç, Menderes, Samet, Çağdaş, Berkay, Raif ve Mümin ilk 11'i ile çıkarken, Bandırmaspor ise Emirhan, Yasin, Celal, Cenk, Serkan, Ali, Mustafa, İsmet, Timur, Ahmet ve Erhan ilk 11'i ile sahada yerini aldı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, Bandırmaspor 50. dakikada sonradan oyuna dahil edilen Sinan'ın golü ile 1-0'lık skor üstünlüğünü ele geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirleyen gol oldu.

TARAFTARTAN MORAL ZİYARETİ

Öte yandan, Rıdvan Beriş önderliğindeki taraftar grubu, Manavgat kampını ziyaret ederek İnegölspor'a moral verdi. Bandırmaspor ile oynanan hazırlık maçını da izleyen taraftarlar, takımlarına kenardan destek verdiler. Bordo-beyazlı takım, 2 Ocak'ta başlayan Manavgat kampını bu müsabaka ile birlikte tamamladı. Dün Manavgat'tan ayrılan ekip, kısa süreli iznin ardından hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

ALİ TAKIMA KATILDI

Ara transfer döneminde daha önce Aydınspor'dan eski futbolcusu Mümin Aysever, Darıca Gençlerbirliği'inden sol bek Erdinç Karakaş'u kadrosuna dahil eden İnegölspor, son olarak Balıkesirspor'un sağ açık futbolcusu Ali Akburç'u transfer etti. Tecrübeli futbolcu bordo-beyazlı ekibin Manavgat kampına katılarak antrenmanlara başladı.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, ikinci yarı daha başarılı bir takım olmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Daha önce Mümin ve Erdinç ile anlaşma sağlamıştık. Şimdi de, bir süreden beri temasta olduğumuz Ali Akburç ile anlaştık. Sağ açıkta oynayan Ali kampa katıldı. Şimdi hedefimiz, orta sahaya bir transfer yapabilmektir. Orta sahaya yapacağımız takviye ile transferi de kapatacağız" dedi.

GÜLDEREN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

35 yaşına giren İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren'e teknik ekipteki arkadaşları ve bordo-beyazlı futbolcular tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Güldüren, herkese teşekkür etti. Antalya Manavgat'ta devam eden kampın yapıldığı Otel'in restaurant bölümünde futbolcular tarafından düzenlenen yaş günü partisinde, 'İyi ki doğdun İsmail Güldüren, şampiyon İnegölspor' yazılı pastanın üzerindeki mumları üfleyen genç teknik direktör, yapılan jest karşısında duygulu anlar yaşadı.

35. yaş günü için hazırlanan bu organizasyondan dolayı yardımcılarına ve futbolculara teşekkür eden Güldüren, çok iyi bir aile olduklarını belirterek, "Bu birliktelikle başarılı olmamamız için hiçbir neden görmüyorum. Daha çok kenetleneceğiz, daha çok mücadele edeceğiz ve İnegölspor'u hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Manavgat Çolaklı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title