Haberler

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2. Lig takımlyarından Orduspor’da Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, halen kapalı olan transfer tahtasının açılması öngörerek 8 transfer yaptıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig takımlyarından Orduspor'da Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, halen kapalı olan transfer tahtasının açılması öngörerek 8 transfer yaptıklarını söyledi.

Ordu Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, burada Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz ile çok sayıda muhtar tarafından karşılandı. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Yaşar Pamuk, muhtarlardan maddi destek talebinde bulunmak amacıyla ziyaret yapmadığını belirtti.

Herkesi kulübe üye olmaya çağıran Pamuk, "Muhtarlar Derneği maddi destek verirse biz bunu kabul etmeyiz. Çünkü bizim amacımız 2.5 milyon Ordulu var, bunun sadece yüzde 1'i 25 bin kişi eder. 25 bin Ordulunun Orduspor'a üye olarak destek sağlamasıdır. Yani üye olalım, mahallemizden köyümüzden üye yapalım. Orduspor'u tabana yayalım istiyoruz" dedi.

Gelir elde etmek amacıyla Giresunspor ile ortak bir şirket kurduklarını belirten Pamuk, "Orduspor ve Giresunspor ile birliktelik sağladık ve ortak bir şirket kurduk. Havaalanı otopark ihalesine gireceğiz. Hem Ordusphor'a hem de Giresunspor'a gelir getirmesi amacıyla ihaleye gireceğiz" diye konuştu.

Pamuk, bir soru üzerine kapalı olan transfer tahtasını açacaklarını da belirterek, "Biz şu anda transfer tahtasını açacağımızı öngörerek 7-8 transfer yaptık" açıklamasında bulundu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Akdeniz Giresunspor Orduspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title