Haberler

Spor Toto 2. Lig

Son 4 maçın 3’ünden yenilgiyle ayrılarak play-off yarışındaki rakiplerinden Sarıyer’in 8 ve Nazilli Belediyespor’un 6 puan gerisine düşen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kalan 4 maçını kazanıp rakiplerinin puan kayıplarıyla play-off’a kalmanın hesaplarını yapıyor.

Son 4 maçın 3'ünden yenilgiyle ayrılarak play-off yarışındaki rakiplerinden Sarıyer'in 8 ve Nazilli Belediyespor'un 6 puan gerisine düşen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kalan 4 maçını kazanıp rakiplerinin puan kayıplarıyla play-off'a kalmanın hesaplarını yapıyor.

Pazar günü kümede kalma hesapları yapan Gölbaşıspor'la Diyarbakır'da karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor, maçın hazırlıklarını mutlak 3 puan hedefiyle sürdürüyor.

Takımda morallerin bozuk olduğu gözlenirken, teknik heyet, play-off için her şeyin bitmediğine dikkat çekerek, futbolcuları psikolojik açıdan hazırlamaya çalışıyor.

"YARIŞTA PES ETMEYECEĞİZ"

Kulüp Basın Sözcüsü Nesih Aktepe; Göztepe, Bandırmaspor, Hatayspor ve İnegölspor gibi ilk 4'te yer alan takımlara karşı başarılı sonuçlar almalarına rağmen diğer takımlara kaptırdıkları puanlar ve deplasman grafiğinin başarısız olması nedeniyle hedeften uzaklaştıklarını söyledi. Aktepe, şanslarının çok az olduğunu ifade ederek, "Ama çıkmayan candan ümit kesilmez misali son ana kadar zorlayacağız. Kalan 4 maçımızın 2'sini play-off yarışındaki rakiplerimiz ve 2'si de kümede kalma hesapları yapan takımlarla olacak. Son hafta İstanbul'da Sarıyer'le karşılaşacağız. Tek düşüncemiz 4 maçın hepsini kazanmak. Bunu başarırsak rakiplerimizin puan kayıpları yaşayacaklarına inanıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Nazilli Sarıyer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title