Haberler

Prens Selman'ın ilk bombası Fenerbahçe'den! Altay Bayındır'ı transfer listesinin başına yazdı

Güncelleme:

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman önderliğindeki konsorsiyum tarafından alınan Newcastle United, gözünü Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır'a dikti. Ocak ayında transfer operasyonuna başlayacak siyah-beyazlılar, kış ayı için bütçeyi 60 milyon euro olarak belirledi. Ajax'ın da peşinde olduğu milli kaleciyi Newcastle United'ın renklerine bağlaması için 20 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

Uzun süren görüşmelerin ardından Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman, Newcastle United'ı 300 milyon euro bedelle satın aldı. Transferde yol haritası merakla beklenen Premier Lig ekibi, Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'ı listesine aldı.

PRENS SELMAN'IN 20 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARMASI LAZIM

Haber Global'in haberine göre; Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ı izliyor. Fenerbahçe ilk 8 haftalık periyodu lider olarak geçerken, bunda Süper Lig'in en az gol yiyen iki kalecisinden biri olarak Altay Bayındır büyük rol oynadı. Altay için Fenerbahçe cephesi de hazırlık yaparken, yıldız eldiven için 20 milyon euro fiyat biçilmişti. Eğer Newcastle United da Altay'ı istiyorsa en az 20 milyon euroyu gözden çıkarmak durumunda kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Prens Selman Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

cenker :

newcastle topu içeri alan kaleciyi ne yapsın

6
7
yanıtYanıtla
Ülkü Bozkurt:

arapların almadığı bir Altay kalmıştı zaten

7
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bunlar maç kaybeden futbolcuyu gazeteci kaşıkçı gibi keser yok eder ..

2
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Altay mı yıldız , Türkiye’de bir tane iyi Türk kaleci yetişmedi , Rüştü Volkan dan sonra kim yetişti , daha önce Engin vardı vs Türkiye’ye gelen en iyi yabancı kaleci ise Simoviç , muslera ve schumear ,

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title