Haberler

Letonya maçı öncesi Yusuf, Rıdvan'ın boğazına yapıştı! Gerçek saniyeler sonra anlaşıldı

Güncelleme:

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 8. maçında Türkiye, deplasmanda Letonya'yla karşılaşıyor. Mücadele öncesinde Daugava Stadı'nda ısınmaya çıkan A Milli Takım'da Yusuf Yazıcı, Rıdvan Yılmaz'ın boğazına yapışarak bir şeyler anlattı. TRT'de ekrana gelen görüntüde Yusuf'un genç Rıdvan'ı motive etmek için bu hareketi yaptığı şeklinde yorumlar yapıldı.

Norveç'le berabere kalarak büyük bir fırsatı tepen A Milli Takım'ın Letonya deplasmanında galibiyetten başka şansı yok. Grupta son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Ay-Yıldızlılar, Letonya'yı devirerek hem kötü gidişe son vermek hem de Dünya Kupası'na katılma umutlarını sürdürmek istiyor. Kritik maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan A Milli Takım'da Yusuf Yazıcı'nın Rıdvan Yılmaz'ı motive etme şekli gündeme oturdu.

"20 YAŞ DİŞİNE BAKIYOR"

Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaşlı Rıdvan'ın boğazını sertçe tutması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Letonya-Türkiye maçının yayıncısı TRT'de ekrana gelen görüntü için maçın anlatıcıları "20 yaş dişine bakıyor işte" şeklinde yorumlar yaparken Yusuf'un Rıdvan'ı motive etmek için böyle bir hareket yaptığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Rıdvan Yılmaz Yusuf Yazıcı Letonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (5)

Şehmus Galaycı:

Amatör lig maçı gibiydi.

19
8
yanıtYanıtla
mehmet yılmaz:

mahalle maçı gibiydi. hele cingenemiz..... olmazsa olmaz.

yanıt5
yanıt5
Kaan Korkmaz:

Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :))

9
7
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Deli yusufff :)

11
4
yanıtYanıtla
Veysel Yılmaz:

Bu oyunla letonyayı son dakika golü ile yensen ne olur? Günü kurtarmış olsun. Ama sonrası icin hiç ümit veriyor mu? Koskoca Türkiye nin milli takımı böyle mi olur? Köy takımı gibi. Bir tek Cengizin dışında oyuna kendini veren yoktu. Takımda bir defa ruh yok. Takımın hangi sisteme göre oynadığı belli degil. Herkes kafasına göre bam güm oynuyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title