Haberler

Sosyal medyayı salladı! Ferdi'ye talip olan takıma fiyatı Serdar Dursun verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Kayserispor maçında çok şık bir gol atan Ferdi, performansıyla taraftarı mest etti. Avrupa'dan gözlemcilerin takip ettiği Ferdi'nin maç sonu yaptığı paylaşıma Serdar Dursun'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Ferdi'nin gönderisine "30 milyon euro" notunu bırakan Serdar, hayli etkileşim aldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti. Sağ bekte görev yapan Ferdi, attığı şık gol ve gösterdiği performansla tam not aldı.

Sosyal medyayı salladı! Ferdi'yi isteyen takıma fiyatı Serdar Dursun verdi

"BU GOL KAHRAMANLAR İÇİN"

Ferdi maçın ardından "Ülkece zor günlerden geçiyoruz, galibiyetimizi ve attığım golü depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve kahraman kurtarma ekiplerine hediye ediyorum. Kalbim hep sizinle olacak, yaralarımızı hep birlikte saracağız" paylaşımı yaptı.

Sosyal medyayı salladı! Ferdi'ye talip olan takıma fiyatı Serdar Dursun verdi

"30 MİLYON EURO"

Serdar Dursun ise arkadaşının paylaşımına bıraktığı yorumla gündemi salladı. 31 yaşındaki forvet, "30 milyon euro" notunu yazdı. Taraftarlar bu paylaşıma etkileşim yağdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Dursun Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title