Haberler

Kimse bunu beklemiyordu! Azeri futbolcunun hakeme yaptığı hareket pahalıya patladı

Güncelleme:

Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Karabağ arasında oynanan maçta, Karabağlı Elvin Cafarguliyev, hakem Anthony Taylor'a sarı kartı iptal ettiği için beşlik çakmaya çalıştı. Ancak hakem, VAR incelemesi sonrası kararını kırmızı kart olarak değiştirdi. Cafarguliyev'in bu hareketi ve sonrasında yaşadığı hayal kırıklığı sosyal medyada gündem oldu.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Alman devi Bayer Leverkusen'e ile kozlarını paylaştı.

KARABAĞ ELENDİ

Bakü'deki 2-2'lik ilk maçın ardından Karabağ, Leverkusen'e deplasmanda 3-2 mağlup oldu ve kupadan elendi. Karabağ, ilk yarısı 0-0 biten maçta 58. dakikada Abdellah Zoubir ile öne geçti. Juninho, 67. dakikada farkı 2'ye çıkardı.

LEVERKUSEN SON ANDA TURLADI

Leverkusen, 10 kişi kalan rakibi karşısında son dakikalarda yoğun bir baskı kurdu. 72. dakikada Jeremie Frimpong ile fark 1'e indi. Leverkusen 90+3. ve 90+7. dakikalarda Schick'in golleriyle maçı 3-2 kazandı ve adını bir üst tura yazdırdı.

HAKEMİ TEBRİK EDECEKKEN NEYE UĞDIĞINI ŞAŞIRDI

Mücadeleye damga vuran an ise, Karabağlı futbolcu Elvin Cafarguliyev'in kırmızı kart görmeden önce sarı kartını iptal eden hakeme komik bir şekilde beşlik çakmaya çalışması oldu. Karabağlı Elvin Cafarguliyev, sarı kartının iptal edildiğini düşünerek hakeme beşlik çakmaya çalıştı. Ancak Taylor hızlı bir şekilde kırmızı kartı göstererek savunma oyuncusunun yüzünde tatsız bir ifade bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leverkusen Karabağ Bayer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

GS 1905:

Iyi oldu azeri yeri yoktur futbolda .. gitsin ermeni ile oynasin

4
134
yanıtYanıtla
okancan:

tam cinconluya yakışır bi yorum

yanıt49
yanıt27
Ali Kara:

sen ermeni misin 1905?

yanıt44
yanıt5
Ahmet Hasan:

Ermeni’yle savaşır ve kazanır

yanıt26
yanıt0
Anonim:

Azerbaycan Türkü

64
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title