Haberler

Son Dakika: Trabzonspor'un UEFA'dan 1 yıl men cezasıyla ilgili CAS'a yaptığı itiraz reddedildi

Güncelleme:

Son dakika: Spor Tahkim Mahkemesi, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından 1 yıl men edilmesine ilişkin itirazı reddetti. CAS'ın kararının ardından gelecek sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek takımların durumları değişti.

Trabzonspor'un UEFA tarafından aldığı Avrupa Kupalarından bir yıl men cezasına yaptığı itirazı Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından reddedildi.

CAS'tan yapılan açıklamada, "Tarafların yazılı savunmaları ve kanıtlar eşiğinde, Trabzonspor'un 2019 yılı finansal tablosunda başa baş kuralına uymadığı tespit edilmiştir ve itiraz reddedilmiştir." ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDECEK

Trabzonspor'un Avrupa kupalarına bir yıl katılamaması nedeniyle gelecek sezon ülkemizi temsil edecek takımların durumları değişti.

Men cezasının ardından Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek takımlar:

Şampiyonlar Ligi grup aşaması: Başakşehir

Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme: Beşiktaş

Avrupa Ligi grup aşaması: Sivasspor

Avrupa Ligi 3.ön eleme: Alanyaspor

Avrupa Ligi 2.Ön eleme: Galatasaray

TRABZONSPOR'UN CAS KARARI SONRASI YENİ HAMLESİ NETLEŞTİ

Öte yandan Spor Tahkim Mahkemesi'nin kararı sonrası Trabzonspor, İsviçre Federal Mahkemesi'ne giderek kararın düzeltilmesini isteyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (60)

Dev kayserili:

Allahsizlar trabzon türk kulübü degilmi Asil sizin gibi düsünenler tam kaz kafalidir

7
21
yanıtYanıtla
ANGARALI0606:

Fenerin başına kötü şeyler geldiğinde zil takıp oynayanlara nispettir bu. Türkiyemizle ilgisi yok. O zaman kılını kıpırdatmayıp sevinenler şimdi azıcık düşünsün.

yanıt21
yanıt5
Dev kayserili:

Bizim lafimiz sözümüz tüm türk takimlari icin gecerlidir bu vatan bizim

yanıt2
yanıt2
1907:

Hayır Rum takımı

yanıt2
yanıt1
SERCAN BEY:

Şimdi bakın birbirimize kızacak espiriler yapabiliriz ama rum takımı şu takımı bu takımı bunlar yanlış sözler, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak katılmıyorum, başkanı yanlış konuşur edep dışı el kol haraketleri yapar ama Trabzonda bizim cimbomda bizim fenerbahçede bizim bunu size 54 yaşında olan belkide bir yorum yapan en yaşlı insan olarak söylüyorum böyle sözler söylemeyin.

yanıt0
yanıt0
Lazoğlu:

Fener olsa bu cezayı vermezdi UEFA gs fb ve bjk bu ülkenin takımları değil dışarıya bağlılar bir yahudi bir Rum bir ermeni takımı Anadolu takımlarının başını çeken Trabzon oldu 3 büyüklerin dışında başarı göstererek işte tranbzon Anadolu kulüplerine örnek olmasın diye hem içerden hem dışardan hep komployo maruz kalıyor

6
21
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Fenere vermedi mi arkadaş. Uydurma, CAS ın işi gücü yok da Anadolu kulüpleri ile uğraşacak.

yanıt13
yanıt0
Yasin:

Ne alakası var kardeşim 2023 lozan sonrası trabzonspor şampiyonlar ligi şampiyonu olucakta yaz tam olsun?

yanıt2
yanıt0
Serkan:

Ula cezayı alınca Fb yerine şampiyonlar ligine Uşakspor mu gitti.. Trabzonspor, Fb nin yerine şampiyonlar ligine gidip kasaya parayı doldururken iyiydi boşuna ağlamayın..

yanıt8
yanıt1
Timurray:

Sivas,başakşehir ve alanya ne.....

yanıt0
yanıt2
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title