Haberler

Son Dakika: Tahkim Kurulu, Süper Lig kulüplerinin yabancı sınırına yaptığı itirazları reddetti

Güncelleme:

Son dakika: TFF Tahkim Kurulu, Süper Lig'den 9 kulübün yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili 8+6 kararına yaptığı itirazı reddetti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, 9 Süper Lig kulübünün yeni yabancı kuralıyla ilgili itiraz başvurusunu reddetti.

TFF Tahkim Kurulu'nun 24 Temmuz 2020 tarihli kararları açıklandı. Galatasaray, Medipol Başakşehir, Kasımpaşa, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor, Fraport TAV Antalyaspor ve Göztepe'nin yeni yabancı kuralıyla ilgili Tahkim Kurulu'na yaptıkları itiraz reddedildi ve böylelikle 8+6 olan yabancı sınırı onandı.

NECATİ ATEŞ'İN İTİRAZI DA REDDEDİLDİ

Öte yandan Galatasaray'ın antrenör Necati Ateş'e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 13 bin TL'lik para cezası için yaptığı itiraz da reddedildi.

YABANCI KURALI NEYDİ?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de kulüplerin 2020-21 sezonunda 8'i ilk 11'de, 6'sı da kulübede olmak üzere 14 yabancı ile yer almasını kararlaştırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler Son Dakika

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500

Yorumlar (6)

61:

İtiraz eden takımlara bak şaibeli takımlar ne oldu yemedimi

2
1
yanıtYanıtla
DURUM ORTADA:

yabancı oynattınız da avrupa şampiyonumu oldunuz. Eyyamcılar sizi. Basketbol dahil neredeyse bir tane yerli sporcu yetişmiyor. Bugün dünyada adı bilinen basketbolcularımız eğer bugünkü kurallar olsaydı oynayamadıkları için nal toplarlardı. Peşpeşe avrupa şampiyonu olan gençlerimiz A takıma yükselinde o ortaokul mezunu teknik direktörlerin elinde futbolda da basketbolda da mahvediliyor. Bence yabancı isteyen fatih gibi direktörler yerine yabancı direktörler gelmeli ve yabancı oyuncu yasaklanmalı.

1
1
yanıtYanıtla
HASAN:

Vallahi yerinde buluyorum Çok doğru bir karar yabancı sınırı artık gelmeli

1
1
yanıtYanıtla
bilgekaan06:

Mühim olan yabancı sayısı değil, Yabancının kalitesidir. Kulüplerimizin gidip 14 tane kalitesiz adam alıp gelmesi yabancı kuralının suçu değil ki. Transfer beceriksizliği. Ayrıca kimse sana git illa 14 tane alacaksın demiyor ki. '' Alabilirsin. . '' diyor. Git 8 tane çok iyi adam al, işin görülsün, futbolumuz iyi futbolcu görsün.

1
0
yanıtYanıtla
hakan kara:

bu rant hangi küçük zümre için yapıldı acaba bilen biliyo da. . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Muzo:

Böyle saçma sapan işleri kim ve niçin yapar anlaşılır gibi değil . Böyle kişiler karar mercii ne nasıl getirilir . Kulüpleri bugün ki duruma düşüren bu x lerin uygulandğı dönemlerdir. Nasıl da beceriksizliği beceri diye yutturuyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title