Haberler

Son Dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atan Marcao, kırmızı kart gördü

Güncelleme:

Son dakika: Süper Lig'in açılış haftasının son maçında Galatasaray, deplasmanda Giresunspor'la karşılaştı. Mücadeleye Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan kavga damgasını vurdu. Kerem'e önce kafa sonra yumruk atan Marcao kırmızı kartla oyun alanının dışına alındı.

Galatasaray-Giresunspor maçında futbol sahalarında ender görünen bir an yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın futbolcuları Kerem Aktürkoğlu ve Marcao saha içinde birbirine girdi.

FATİH TERİM OYUNDAN ALDI

Galatasaray'da Marcao kendisine sus işareti yaptığı gerekçesiyle Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı. Brezilyalı futbolcu, genç yıldıza önce kafa atarken daha sonra yumruk attı. Yaşananların ardından VAR'a giden hakem Erkan Özdamar, Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı. Olayların ardından oldukça duygusal ve sinirli olduğu gözlenen Kerem Aktürkoğlu, Fatih Terim tarafından oyundan alındı.

Son Dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atan Marcao, kırmızı kart gördüGörüntü Beinsports'tan alınmıştır.

Son Dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atan Marcao, kırmızı kart gördüGörüntü Beinsports'tan alınmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (17)

Ahmet Adıgüzel:

Bu nu galatasay hemen kovmasi lazım futbol federasyonu bunu birdaha oynatmamasi lazım bu nepervahsilik disiplin kurulu toplanıp bir an önce kovulması birdaha Türkiye de maç oynamaması

141
12
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Portekizden türkiyeye gelip türk futbolcu yumrukluyorsun. Biz portekizde aynısını yapsak sınır dışı ediliriz. Kereme yaptığın hareketi diagneye yapsana penaltı kaçırdı. Bak nasil girtlakliyor seni.

130
16
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Kimin öğrencileri sicili bozuk terimin milli takım futbolcusuna tokat attığı zaman olayı kapatan tff spor programları canlı olduğu için örtbas edemediler çok eğlenceli

52
23
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

gs yönetimi ne olursa olsun marcaoyu göndermeli kerem gibi bir türk genci kolay yetişmiyor yoksa fenerli olurum fatih hoca gerekeni yap gönder şu şımarıkları

41
4
yanıtYanıtla
Ramazan Avcı:

Normal yazı yazsalar kopya edilir biri yanlış bişey yazsa alan kişide uygulasa nasıl olur.imza niteliğinde yazı bence dogru

1
24
yanıtYanıtla
AHMET ÇETİNKAYA:

Bu herif Türkiye de oynamaya devam ederse bize yazıklar olsun.

16
0
yanıtYanıtla
Zafer Ören:

kendi takım arkadaşına bunu yapan bırakın bir dakikayı bir saniye bile burda tutulmamalı gerekçe her ne olursa olsun

14
1
yanıtYanıtla
REDSONİC :

Bir Fenerbahçeli olarak utandım hiç yakışmadı ve Kerem e acıdım. İnşallah sonunda Kerem haklı çıkar olayın iç yüzünü bilmiyoruz. Irkçı söylem yada anaya küfür yoksa Marcao yu derhal gönderin.

11
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Aslanım marcao adamsın adam , kendi takım arkadaşına saldırmasaydı göklere çıkarırdınız dimi kedicik taraftarlar , bana kimse sus diyemez diye adam koştu tepkisini verdi ve marcao haklı bana göre

1
1
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

MARCAO YOKSA SURİYELİMİSİN SENDEEEE DEFOL GİT BU ÜLKEDE EKMEK YOK SANA

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title