Haberler

Somaspor, Cemil Devrim ve Yağızcan Akyürek'i kadrosuna kattı

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off hedefleyen Somaspor, Nazilli Belediyespor'dan Cemil Devrim ve Eynesil Belediyespor'dan Yağızcan Akyürek'i transfer etti.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off'u hedefleyen Somaspor iki takviye gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen forvet Cemil Devrim ve Eynesil Belediyespor'dan kaleci Yağızcan Akyürek'i kadrosuna dahil etti. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, Nazilli Belediyespor forması giyen Cemil Devrim ile anlaşmaya varmıştır. Cemil Devrim ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Eynesil Belediyespor forması giyen Kaleci Yağızcan Akyürek ile anlaşmaya varmıştır. Yağızcan Akyürek ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız oyuncularımıza şanlı formamız ile üstün başarılar dileriz" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eynesil Belediyespor Nazilli Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title