Haberler

Sivas'ın köyünü ziyaret eden Sivasspor'lu kaleci Samassa, traktör kullandı

Güncelleme:

Taraftarın isteğini geri çevirmeyen Sivasspor'un Malili kalecisi Mamadou Samassa, Yıldızeli ilçesi Yeniyapan köyünü ziyaret etti. Gününün çoğunu köyde geçiren Samassa, traktör kullanmayı da ihmal etmedi.

Geçtiğimiz sezon Sivasspor'a transfer olan 30 yaşındaki Malili futbolcu Mamadou Samassa, gösterdiği başarı performansla taraftarların sevdiği bir oyuncu olmuştu.

Samassa, Çılgınlar 58 taraftar grubu üyesi Melih Yıldırım'ın davetini geri çevirmeyerek bir gününü Yıldızeli ilçesi Yeniyapan köyünde geçirdi. Tecrübeli futbolcu, köy ziyareti esnasında şeker pancarı hasadı yapan çiftçilerle vakit geçirip, traktör kullandı. Tır direksiyonuna da geçen futbolcu, köyde doyasıya eğlendi.

Sivas'ın köyünü ziyaret eden Sivasspor'lu kaleci Samassa, traktör kullandı

SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU

Kırmızı-beyazlı oyuncu, samimi davranışlarıyla Sivaslıların gönlünü fethetti. Sosyal medyada Çılgınlar 58 taraftar grubu tarafından paylaşılan görüntüler de ilgi odağı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldızeli Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

ali:

Ne büyük marifet. İnsanları o kadar yüceltiyorlar ki, sofralarına oturduğunda vay zengine bak soframıza oturdu diye şaşırıyor millet. Kardeşim o da senin benim gibi insan. Onu abartan sensin sen.

1
1
yanıtYanıtla
Ben:

Allah-ü Teala sevimliliği yarattıktan sonra, çoğunu zenci kullarına vermiş. Her milletin iyisi, fenası vardır ancak iş ortamından tanıdığm zencilerin çoğu sevimli ve olumlu düşünen kişiler.

2
0
yanıtYanıtla
...:

siyahiler ezgin insanlar dünyanın en ezgin insanları üstelik bakıyorsunuz adamlar dünyanın her yerini geziyorlar yaşıyorlar öğreniyorlar hepsinin farklı farklı dil öğrendiğini görüyorum gülmeyi biliyorlar yaşamayı biliyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Vatan:

Günün en güzel haberi.

0
0
yanıtYanıtla
cc:

traktör kasası da nike bu arada.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title