Haberler

Sinan Engin, FETÖ firarisi Hakan Şükür'e Fatih Terim belgeselinde yer verilmemesine tepki gösterdi

Güncelleme:

Fatih Terim'in kariyerini konu alan "TERİM" belgeselinde FETÖ firarileri Hakan Şükür ve Arif Erdem'in yer almamasına ünlü yorumcu Sinan Engin tepki gösterdi. İki isme belgeselde yer verilmesi gerektiğini savunan Engin yaptığı açıklamada, "Bu devletin kendi sorunu arkadaş. Ben burada söylüyorum. Bu adam goller atmış, tarihe adını yazdırmış. Adı olabilirdi bence. Yarın bir gün gelsin o da Türkiye'ye versin hesabını." dedi.

Netflix'in yayınladığı Fatih Terim belgeseli "TERİM"de FETÖ firarisi eski Galatasaraylı futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem'in yer almaması dikkat çekmişti. Konuya ilişkin Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Sinan Engin ve Ertem Şener değerlendirmelerde bulundu.

"BU DEVLETİN KENDİ SORUNU"

Sinan Engin konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bazı şeylere takılmam. Ben o futbolcuların gollerini ve yaptıklarını belgeselde verirdim. Hakan Şükür ve Arif Erdem goller atmış, adı geçmiyor. Şu an ne yapmış, neredeymiş, firardaymış bunlar beni ilgilendirmiyor. Bu devletin kendi sorunu arkadaş. Ben burada söylüyorum. Bu adam goller atmış, tarihe adını yazdırmış. Adı olabilirdi bence. Yarın bir gün gelsin o da Türkiye'ye versin hesabını. Herkes veriyor hesabını. O da gelsin versin. Fatih Terim veya belgeseli yapanlar herhalde tepki alırız diye kullanmadılar. Dediğim gibi bunları yok edemezsin. O da gelecek eğer varsa suçu yargılanacak veya cezasını çekecek. Ben futbol adamıyım arkadaş beni ilgilendirmiyor başka ne yaptığı." dedi.

"GOLLER BENCE DE VERİLMELİ"

Programın moderatörü Ertem Şener ise "Hakan Şükür'ün futbolculuk döneminde attığı goller bence de verilmeli. Hertha Berlin, Leeds United maçı ve daha birçok maç Hakan Şükür'ün tarihe geçtiği maçlar. Futbolculuk dönemindeki Hakan Şükür silinemez." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Ertem Şener Fatih Terim Sinan Engin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Nazmi:

Bu devlet biz degilmiyiz ne demek devletin sorunu.. devletin sorunu bizim sorunumuzdur. Tarihten silmek icin yer vermediler iyide yaptilar. Bir topun pesine dusmussunuz ne vatan biliyorsunuz ne millet ne sehit... sizide adam bilip izliyoruz.

101
111
yanıtYanıtla
umudum var:

kendi insanına kurşun sıkan, bomba atan teröristleri savunan adamlar, kendini bitirmiştir. geçmişleri önemli değil. sinaaan kendine gel.

84
82
yanıtYanıtla
Eyüp Sezgin:

Sayın Sinan Engin bu Hakan Şükür denilen şahıs kendi sonunu kendi hazırlamıştır onun için bu şahsın savunulacak hiç bir tarafı yok ben bir Beşiktaşlı olarak sizi çok seviyorum ama yapmayın lütfen savunmayı bu fetocuyu lütfen

57
88
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Arif erdemsiz,hakan şükürsuz bir Galatasaray belgeseli düşünemiyorum

64
70
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Devletin sorunu herkesin sorunu, hükümetler değişir, Devlet daimdir herkes devletine sahip çıkmalı banane devletten olmaz olamaz

90
39
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

bu devletin sorunu ne demek?yakıştımı sana bu açıklama.spor adamıymış lafa takla attıra attıra konuşmayın.

30
99
yanıtYanıtla
Batuhan Erol:

Len Sinan devletin kendi sorunu dediğin devlet biziz.ölen canlar bizim.senin bazı şeyleri önemsemediğini biliyoruz.terörist köpeklere gereken yapılmış.

30
93
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Bu devlet kimin bu devlet bizim ne demek devletin sorunu hain haindir sinan engin devletin sorunu hepimizin sorunu ülkeden kaçtı gitti pişman olmadığını da beyan etti haindir o kadar Allah seni de ıslah etsin

57
42
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

FATİH TERİM E DE BELGESEL YAPILDI YA ARTIK NE DİYİM.GERÇİ TÜM CANLILARIN BELGESELİ VAR.BİRDE ORDAN BAKMAK LAZIM.

41
48
yanıtYanıtla
Ensar Lokantası:

Yazıklar olsun sinan efendi sana o sorun türk kanı olan herkesin sorunu seni artık izlemem adını dahi duymak istemem

yanıt28
yanıt20
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title