Haberler

Sezonun ilk yarılarını bol gollü geçiren F.Bahçe, ikinci yarılarda ise tam tersini yaşadı! Yine bir Galatasaray yenilgisi kötü gidişatı başlattı

Güncelleme:

Süper Lig'deki İlk 20 maçta 42 gol atan Fenerbahçe, sonraki 10 karşılaşmada ise rakip fileleri sadece 12 kez havalandırabildi. 2.2'lik maç başı gol ortalaması 1.1'e inince zirvede gerişe düştü. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon da ligin ikinci yarısında Galatasaray yenilgisi sonrası düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de ezeli rakibine 3-1 yenilen Kanarya, bu sezon da sahasında derbiyi 1-0 kaybetti.

Şampiyonluk yarışında bir maçı eksik lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, gol yollarında yaşadığı sorunları aşmaya çalışıyor. Ligin ilk 21 haftasında oynadığı 20 maçta rakip fileleri 42 kez sarsan Sarı-Lacivertliler maç başına 2.2'lik gol ortalaması yakalamış ve devreyi lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde tamamlamıştı.

BİR KEZ 3 GOL ATTI

Fenerbahçe sezonun ikinci yarısındaki ilk 10 maçta ise üretkenlik sorunları yaşadı. Bu periyotta Hatayspor ile Karagümrük'e 2'şer, Konyaspor'a ise 3 gol atan Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ve Göztepe mücadelelerini boş geçti. Diğer maçlarda ise 1'er kez rakip fileleri havalandırdı. Gol ortalaması 1.1'e düşen Kanarya'nın zirveyle olan puan farkı da 5'e çıktı.

Sezonun ilk yarılarını bol gollü geçiren F.Bahçe, ikinci yarılarda ise tam tersini yaşadı! Yine bir Galatasaray yenilgisi kötü gidişatı başlattı

YİNE GALATASARAY MAÇI

Geçtiğimiz sezona da fırtına gibi giren Sarı-Lacivertliler, ligin ikinci yarısının başlarında Kadıköy'de kaybettiği Galatasaray maçının ardından kötü seriye girmiş ve Avrupa kupalarına bile katılamıştı. Sarı-Lacivertliler'de, yine bu sezon Galatasaray mağlubiyeti sonrası düşüşe geçildi. Fenerbahçe, 21 yıl boyunca yenilmediği ezeli rakibi Galatasaray'a peş peşe 2 senedir kaybediyor.

Sezonun ilk yarılarını bol gollü geçiren F.Bahçe, ikinci yarılarda ise tam tersini yaşadı! Yine bir Galatasaray yenilgisi kötü gidişatı başlattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Ersun Yanal Galatasaray Fatih Terim Erol Bulut Fenerbahçe Max Kruse Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Uğur Duran:

Sen devre arası golcü alacağına Galatasaraya çalım atmak için gidip İrfanı alırsan olacağı bu. Kimse suçu sadece Erol da aramasın!! emre nin de yapacağı çok fazla bir şey yok

2
0
yanıtYanıtla
Ay kural:

Bu kadar üst seviye bir takımın bu durumda olması akıl alır gibi değil.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title