Haberler

Serik Belediyespor'a Destek Gecesinde Zara'ya Doğum Günü Sürprizi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor için destek gecesi düzenlendi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor için destek gecesi düzenlendi. Gecede konser veren şarkıcı Zara'ya pastalı doğum günü kutlaması yapıldı.

Serik Belediyespor yararına düzenlenen gece Belek turizm merkezindeki bir otelde gerçekleştirildi. Geceye Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet Köksalan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle 2 bine yakın davetli katıldı.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan böyle günlerde birlik ve beraberliğimiz eksik olmasın. Sporda bize düşenin en iyisini yapmak için çalıştık. Bazı yollar çilelidir. Çilesiz başarı yoktur. Bu yıl mutlaka 3'üncü Lig'e çıkacağız. Takımımıza güveniyorum. Takımın şampiyonluğu için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu başarı bizim değil tüm Serik halkının" dedi.

Konuşmaların ardından Serik Belediyespor'a destek verenlere Kaymakam Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından plaket verildi.

'BUGÜN DOĞUM GÜNÜM'

Gecede şarkıcı Zara sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Zara, gecede bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, "İnşallah Serik Belediyespor 3'üncü Lig'e çıkar. Bugün doğum günüm" dedi.

ZARA'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Zara'nın konuşmasının ardından gecenin düzenlendiği Sueno Otel'in sahibi Erhan Korkmaz tarafından hazırlatılan sürpriz doğum günü pastası getirildi. Zara, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Erhan Korkmaz ile birlikte pastayı kesti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Konserden detay

Pasta kesiminden detay

- Serik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ramazan Çalık Haluk Şimşek Belek Zara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title