Haberler

Şeref Eroğlu: "4 sporcumuz daha enkaz altında

Güncelleme:

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, ülke olarak afet yaşadıklarını belirterek, "4 sporcumuz daha enkaz altında.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, ülke olarak afet yaşadıklarını belirterek, "4 sporcumuz daha enkaz altında. 8 sporcumuz, sağ salim kurtarılmıştı. 5 sporcumuz rahmetli olmuştu. 4 sporcumuz daha var, Hasan'ımız var, İbrahim'imiz var onları bekliyoruz" dedi.

Büyük afeti Güreş Turnuvası için bulunduğu Kahramanmaraş'ta yaşayan Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, arama kurtarma çalışmaları esnasında açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş'ta başta enkaz altında bulunan güreşçilerin kurtarılması olmak üzere arama/kurtarma çalışmalarında bizzat mesai harcayan Güreş Eroğlu açıklamalarda bulundu. Erdoğlu, "Aramızdan ayrılan sevdiklerimiz var. Ailemizden insanlar var. Ülke olarak bir afet yaşıyoruz. Devlet olarak millet olarak yan yana herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. 8 sporcumuz, sağ salim kurtarılmıştı. 5 sporcumuz rahmetli olmuştu. 4 sporcumuz daha enkaz altında, Hasan'ımız var, İbrahim'imiz var onları bekliyoruz. İnşallah Allah onları ailelerine, ocaklarına bağışlar.

Bir yer olsa ellerimizle kazarız! Yüreğimiz yanıyor. Bugün, sadece bir federasyon başkanı değil kepçe olmak isterdim, vinç olmak isterdim. Şu yükü kaldırabilsek de çocuklarımızı çıkartsak diye. Bir tane yer olsa onu ellerimizle, tırnaklarımızla kaldırırız. Ama sadece Maraş değil Maraş'ın bütün ilçeleri, civar iller var" diye konuştu.

"Kurtuluş Savaşı gibi"

Türkiye Güreş Federasyonu'nun bölgede olduğunu vurgulayan Başkan Eroğlu, "Federasyonumuz burada. Başkanvekilimiz, milli takım hocalarımız, yönetimimiz dün akşam gıda yardımlarıyla geldiler. Gerçekten tam bir kardeş dayanışması, tam bir 1919 ruhu, tam bir Kurtuluş Savaşı, inanın Çanakkale savaşı gibi herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Depremde de buradaydım, depremi de yaşadım ama yiyecek ekmeğimiz varmış, edecek hizmetimiz varmış ama şu anda güreş ailemizin ve devletimizin bir temsilcisi olarak burada ailemize, sevenlerimize, dostlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Lütfen bizden duymadıkları, bizim Güreş Federasyonu resmi sayfasından yayınlanmayan ve bizim duyurumuz olmayan hiçbir habere inanmasınlar, güvenmesinler. Biz burada devletimizi temsil ediyoruz. Bizim vermiş olduğumuz bilgi yüzde 100 doğru olmak zorunda. Güreş camiamız bizden duymadığı hiçbir şeye inanmasın. Hepimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şeref Eroğlu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title